Oglasili se lekari: Najnovije informacije o stanju Darka Lazića!

Autor:

Zabava

23.10.2018

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje pevača Darka Lazića koji je jutros doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću kod Pećinaca je trenutno stabilizovano, saznaju beogradski mediji.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Lazić ima više povreda: polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mesta, saznajemo nezvanično.

Lekari takođe otkrivaju da je nezahvalno prognozirati pevačevo dalje stanje, ali i posledice ovog udesa! Ići će korak po korak, a sazvan je i lekarski konzilijum. Ipak, lekari su uvereni da će Lazić prevazići povrede koje je zadobio u stravičnom udesu.

Lazić je sleteo s puta u blizini svoje kuće u Brestaču, a olupine BMW kojim je upravljao pokazuju koliko je stravičan udes preživeo pevač.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Auto Darka Lazića nakon nesreće!

Da podsetimo, Lazić je, kako je otkrila njegova rođaka, bio na jednoj privatnoj žurci i planirao je da prenoći. Međutim, u jednom trenutku mu je zazvonio telefon i on je uzeo kola od druga i krenuo ka Brestaču. Na putu u blizini doma doživeo je stravičnu nesreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading