(VIDEO) Kija ponovo posetila lekara!

Autor:

Zabava

23.10.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", u sredu od 22 sata na TV Pink, imaćete priliku da se uverite da je prva pobednica "Zadruge", Kristina Kockar, nastavila da posećuje lekare. Ovog puta je uslikana ispred jedne privatne ultrazvučne ordinacije. I dok ona živi velikom brzinom, njen bivši suprug Slobodan Radanović nastavlja da vodi miran život.

RepublikaFoto: e-stock
Kija

Ekipe ove emisije usnimile su i Ivanu Selakov na pragu devetog meseca trudnoće kako se priprema za dolazak ćerkice. Šta je sve kupila za opremanje njene sobe, videćete u emisiji.

Nakon višednevnog praćenja po crnogorskom primorju uslediće izveštaj o letnjim aktivnostima popularne pevačice Milice Pavlović. Sa kojim muškarcima se viđala i kako izgleda u kupaćem kostimu ove godine.

Šta ovih dana rade učesnici prve "Zadruge" - Sara i Vojke, Sanja i Matora i Ana Korać, predstaviće zasebnim prilozima paparaci ove popularne emisije. A tu su i poslednji snimci pred ulazak u novu sezonu rijalitija "Zadruga" Mikija Đuričića, Lepog Miće, Nadežde Biljić i Zorice Marković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Tanja

23.10.2018 17:45

Podhitno treba da se leci nije dobra z glavim

Odgovori 1 15
Tanja

23.10.2018 18:23

Glavom izpravljam se

Odgovori 1 15
djuldul

23.10.2018 18:52

VALA DOSADILA JE I BOGU I NARODU. CEO DAN PLACEM ZBOG DARKA ON JE SAD NAJ BITNIJI.

Odgovori 0 15
lea

23.10.2018 22:31

@djuldul - Prestanite nas smarati sa Kijom i njenim glupostima,i ja mislim da je sada važnije pisati o Darku,pevača andjeoskog glasa,nego o ovoj svestranoj pevaljki u pokušaju i spisateljici,još samo da nam javite da je postala hirurg.Dokle više?

Odgovori 1 15