Goca Tržan: Kija ne može da ocenjuje kandidate!

Autor:

Zabava

23.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Gocu Tržan iznenadila je činjenica da je u sastav žirija popularnog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" ušla pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar, a za Srpski telegraf je ispričala da Kija nije kompetentna da ocenjuje kandidate!

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Goca Tržan

Naime, Tržanka nije krila da ju je iznenadila odluka produkcije da u žiri ubaci rijaliti-pobednicu koja je tek nedavno uplivala u muzičke vode, te i da smatra da Kockareva nema dovoljno pevačkog iskustva da bi sudila o tome kako takmičari pevaju.

RepublikaFoto: instagram.com/pinkmediagroup

Kija Kockar

- Čim sam saznala da će Kristina da nam se pridruži u žiriju, rekla sam joj da smatram da nema dovoljno pevačkog iskustva da ocenjuje kandidate u pevanju, ali to nije moj lični šou da bih se time bavila. Moj posao je da ocenjujem decu, da budem uz njih i da im dam vetar u krila. Ne smeta mi što će sedeti pored mene, odmah da kažem. Ja ne mislim da je dobro ući u rijaliti i na taj način se proslaviti, da se odmah razumemo, ali prosto očigledno to nekima uspe. Bila sam tužna kada sam saznala da Jelena Tomašević i Sergej Ćetković neće biti u novoj sezoni u žiriju, ali sam svesna da je to njihova odluka. Baš će mi oboje faliti - rekla je Goca i dodala da ju je iznenadila činjenica da su klinci koji će se takmičiti u pevanju u novoj sezoni odmah pohitali da se slikaju sa Kijom, a tvrde da ne gledaju rijaliti.

Goca: Vidim da je veće interesovanje i publike i medija za ovo takmičenje otkad je rijaliti-zvezda u žiriju

- Deca pričaju kako nikako ne gledaju rijaliti-programe, a kad se Kija pojavila u prvoj emisiji, svi su potrčali da se slikaju sa njom. Ja ne želim ovde da izigravam policajca i da im ukazujem na to da ne treba da gledaju rijalitije. Kristina je ovde sa razlogom i ja se ne osećam povređenom i ugroženom. Ona će reći šta misli o nečijem pevanju, ja ću reći šta ja mislim, ali ona je kao prosečni gledalac za mene koji sedi pored malih ekrana i komentariše zvezdice. Ona je neko ko je tek počeo da peva i tako će i ocenjivati. Ako će Kristina da oplemeni šou na bilo koji način, ja nemam apsolutno ništa protiv da ona sedi u crvenoj stolici. Vidim da je veće interesovanje i publike i medija za ovo takmičenje otkad je rijaliti-zvezda u žiriju. Mi smo vam do sada bili dosadni, pa očigledno da je Kija imala udela da se sad i šou više gleda i da nije bezveze što je sada tu - rekla je pevačica.

S druge strane, Kristina nam je rekla:

- Ja znam da su me svi lepo prihvatili, neka svako ima svoje mišljenje, Goci želim svu sreću.

Inače, Tržanka i Kristina nisu puno pričale u pauzama na snimanju emisije, pa je bilo evidentno da će biti potrebno još vremena da se naviknu jedna na drugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jeah

23.10.2018 06:54

Ne kontam ovoliko forsiranje ove osobe koja ocigledno nije kompetentna!

Odgovori 5 17
Boris

24.10.2018 11:43

Goca Trzan zavrsila srednju i skolu. I koliko je ona kompetentna?

Bilja

24.10.2018 11:46

Profesori muzike su kompetentni za ocenjivanje pevaca, ako hocete da cepidlacimo. A ne pevaljke.

Odgovori 20 0
vera

24.10.2018 11:48

Trazi se Pink zvezdica a ne Pink pevacica. Treba da pokazu talenat za pevanje, nastup, kretanje po sceni, oblacenje, ponasanje...... Taj njihov talenat i trud treba da procenjuje neko ko je za to kompetentan. Kija je brzinom svetlosti stupila na estradnu scenu i poletela u nebeske visine - postala zvezda. Znaci da je Kija bas za to kompetentna.

Odgovori 19 1