Pevačica koristi decu žrtve nasilja zarad ličnog marketinga: Breno, sram te bilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Lepa Brena još jedan u nizu primera da zvezde ne biraju ni sredstva, a ni oružje kada je marketing pred veliki koncert u pitanju, govori i činjenica da je upravo gazdarica "Granda" posetila sigurnu kuću samo nekoliko dana pred njene koncerte u Štark areni, koje je održala 20. i 21. oktobra.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Lepa Brena

Nema čoveka koga sutradan nakon ove posete nije razgalila slika Brene dok ljubi napuštenu dečicu bez roditelja. Ako se tu doda i činjenica da je tokom fotografisanja pala i pokoja pevačicina suza, utisak ostaje gorči. Naime, upućeni tvrde kako je pevačica u posetu deci u sigurnoj kući došla praznih ruku, a totalno ih je šokirala činjenica da je sa sobom povela i novinare da to zabeleže.

Vesna Stanojević: Nije donirala ništa, za decu je bio događaj to što je ona došla i poklonila im karte

 

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vesna Stanojević

- Brena se u sigurnoj kući pojavila sa prijateljem i nekoliko novinarskih ekipa. Tamo su je sačekala deca, koja su bila oduševljena što je vide. Svi su mislili da je došla da pomogne toj unesrećenoj deci, da im uruči donaciju u vidu igračaka i drugih potrepština. Međutim, jedino što je Brena tog dana priuštila deci jeste fotografija s njom i karte za koncert - govori dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, Brena se čak nije ni dogovarala za eventualnu pomoć nakon koncerta nego je odmah pošto se islikala sa decom napustila sirotište. Ove navode potvrdila nam je i koordinatorka Sigurne kuće.

- Brena nije donela nikakav poklon, nije bilo ni reči o tome niti o vaučeru sa novcem. Za decu je bio događaj to što je ona došla i što ih je posetila. Poklonila im je karte - rekla je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće.

Brena očigledno tada nije ni mućnula glavom jer da jeste, shvatila bi da ta deca ne smeju da budu izložena opasnosti i idu na takve javne i velike skupove zbog nasilnih roditelja koji prete da ih sačekaju negde.

S druge strane, pokušali smo da stupimo u kontakt sa folk zvezdom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading