Milionska proslava u luksuznom hotelu: Miškovićev i Karićev unuk napunio 18 godina!

Autor:

Zabava

22.10.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstariji unuk Miroslava Miškovića, Maksimilijan Karić napunio je 9. oktobra 18 godina i to proslavio u luksuznom hotelu u krugu prijatelja i članova dve najpoznatije srpske familije.

RepublikaFoto: Tanjug
Ponosni deda... Miroslav Mišković

RepublikaFoto: instagram.com/karicgoran

Proslavili sinovljevo punoletstvo... Ivana Mišković i Goran Karić

Maksimilijan je sin Ivane Mišković i Gorana Karića, a sinoć je u luksuznom hotelu proslavio rođendan kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti poput Jovane i Željka Joksimovića, Lepe Brene koja je stigla pravo s koncerta i zapevala, Aleksandre i Filipa Živojinovića, Marije i Dragana Tarlaća, Branke Nevistić i njenog supruga Branislava i mnogih drugih. 

Foto: instagram.com
Šampanjac sa likom slavljenika...

Na slavlju se služio šampanjac sa likom slavljenika, a Maksimilijanu su čestitali mnogi uspešni sportsiti poput Pogbe i Luke Modrića, ali i slavni trener Žoze Murinjo. S obzirom na to  a nije bio u mogućnosti da prisustvuje, Dragan Stojković Piksi mladom Kariću rođendan je čestitao putem video uključenja.

Foto: instagram.com
Nije bio u mogućnosti da dođe... Piksi

Goran Karić, sin pokojnog Sretena Karića, svom sinu Maksimilijanu je čestitao rođendan objavom na fejsbuku uz veoma emotivan opis:

- Srećan ti 18. rođendan, ljubavi. Želim ti svu sreću ovoga sveta. Ja sam najponosniji otac - napisao je on.

RepublikaFoto: instagram.com
Mladom Kariću rođendan čestitao i Žoze Murinjo...

A na njegovu objavu nadovezali su se njihovi prijatelji, između ostalih i Željko Joksimović koji je konstatovao da je Maksimilijan sada postao "svoj čovek". Inače, Karići i Joksimovići se druže i zajedno letuju na Mikonosu, a Jovana i Željko su kupili kuću od Ivane i Gorana na Senjaku koja im je 2013. oduzeta na licitaciji jer je bila pod hipotekom zbog finansijskih problema "Delta holdinga".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 18th my L❤️ve !!! I wish you all the happiness in the world !!! I’m proudest dad alive !!

A post shared by Goran S. Karic (@karicgoran) on Oct 8, 2018 at 3:13pm PDT

RepublikaFoto: instagram.com
Ivana, Marija i Jovana sa prijateljicom na Maksimilijanovom rođendanu...

Porodica Mišković-Karić već godinama živi na relaciji London-Beograd. Oni su se 2013, kada je Miroslav Mišković uhapšen, preselili u Veliku Britaniju. Bračni par Karić navodno nije mogao da trpi pritisak i zbog toga su odlučili da život nastave u britanskoj prestonici.

Za London su se odlučili jer Miškovići tamo poseduju tri vile - jednu u Konsingotnu, koja pripada Ivaninom bratu Marku, i dve u elitnoj londonskoj četvrti Vajkomb, gde su se nastanili Karići.

Osim sina, Ivana i Goran imaju i ćerku kojoj je 14 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading