Kija u knjizi: Tukla sam Slobu kada me je prevario!

Autor:

Zabava

22.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjiga "Moj potpis" Kristine Kije Kockar zvanično se našla na 63. Beogradskom sajmu knjiga, a mi specijalno za vas objavljujemo detalje iz pomenute biografije.

 

 

Pobednica rijalitija "Zadruga 1" u knjizi je otkrila sve pojedinosti o svom životu, kao i vremenu provedenom sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem od prvog do poslednjeg dana. Ono što je najupečatljivije na početku knjige svakako je Slobodanova prva prevara koja se desila 2015. godine.

- Sve je počelo u julu 2015. godine. U junu je bilo finale takmičenja u pevanju i tada je Boba osvojio 3. mesto. Finale je bilo na dan njegovog rođendana. Tih dana zajedno smo otišli na rođendansku zabavu. Nisam primetila nikakve promene u njegovom ponašanju i nisam imala utisak da nešto nije u redu. I danas se sećam tog sna, Boba je bio u bazenu sa nekom drugom devojkom - glasi jedan deo u knjizi, pa se nastavlja:

Kija: Boba me je prevario u bazenu sa drugom devojkom

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Znala je dan nešto nije u redu... Sloba i Kija

- Iz nekog razloga đavo mi nije dao mira i palo mi je na pamet da uzmem njegov telefon. Pronašla sam poruku od devojke koju smo sreli desetak dana ranije dok smo bili u jednom klubu. Poruke su imale seksualni sadržaj. Posvađali smo se, ja sam ga udarala pesnicom. Danas mi je žao što ga nisam udarila jače.

Porodično nasilje

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija opisala kako je njen otac tukao njenu majku... Nadica Zeljković

Kristina je u knjizi opisala kako je njen otac tukao njenu majku.

- Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Sve to dešavalo se pred mojim očima i mog oca nije bilo briga što je tako. Bila sam visoka tek toliko da sam pesnicama mogla da dohvatim donji deo njegovih leđa. Pokušala sam da odbranim mamu tako što sam udarala njega, ali bila sam mala i imala sam utisak da mlataram rukama u prazno. Nisam mogla ništa da učinim. Osećala sam se užasno. Potpuno bespomoćno i nezaštićeno. Otac je toliko udarao majku da je polomio i naočare. Polomljeno staklo zabolo se u predeo oko maminih očiju.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Izborila se sa tumorom na jajniku... Kija

Tumor na jajniku

Kija se u pisanju osvrnula i na period kada je morala da odstrani tumor sa jajnika.

- Rekli su mi da hitno moram na operaciju. U tim trenucima Boba je sve vreme bio uz mene. Zbog svega što me je snašlo, prestala sam da razmišljam o onome što se dogodilo između nas dvoje. Teško je da opišem kako sam se osećala tih dana. Taj jul pamtim kao jedan od najružnijih meseci u životu. Na sreću, operacija se dobro završila i mogli smo da se vratimo našoj svakodnevici.

Foto: prntscr Pink TV
Varao Kiju i na fejsbuku... Slobodan Radanović

Fejsbuk prevare

Pobednica "Zadruge 1" je na Fejsbuku svog bivšeg supruga pronašla brojne poruke sa mlađim devojkama koje je uglavnom on inicirao.

- U inboksu sam ponovo pronašla njegova dopisivanja sa drugim devojkama. I što je najgore, videla sam da je on najčešće bio taj koji je započinjao konverzaciju. Bilo mi je jako teško da prihvatim činjenicu da je moj muškarac jedan od onih paćenika koji šalju poruke nepoznatim devojkama na društvenim mrežama. Obrisala sam mu sve prijatelje na Fejsbuku i rekla sam mu da može poslati zahtev samo onima koji su mu zaista prijatelji. Nije se bunio i poslušao me je jer je i sam znao da mu to nisu samo drugarice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kristina je mislila da će jedno drugom biti potpora, a oni su postali ljubavnici... Sloba i Luna

Bodrila sam Lunu i Slobu da se drže zajedno

Pre ulaska u rijaliti "Zadruga", Kija je upoznala porodicu Đogani, kao i Lunu, te je mislila da je najbolje da se njen bivši muž i njegova ljubavnica, kako je naziva u knjizi, druže.

- Ispred karantina sam prvi put upoznala ljubavnicu. Tu je bila i njena porodica, ali njih sam već upoznala mesec dana ranije na jednoj proslavi. Nikad neću zaboraviti da sam tada rekla njemu i ljubavnici da se drže zajedno, baš zato što sam već poznavala njenu porodicu. Bivši muž nije poznavao nikoga i smatrala sam da će mu biti lakše ako poznaje bar jednog učesnika. Kada su se ljubavnica i moj bivši upoznali na svadbi, znala sam to, ali mi je prećutao da je sa njom nastavio dopisivanje nakon svadbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

22.10.2018 04:41

Kiji zelim brzo ozdravljenje. To je sada najvaznije.

Odgovori 18 0