Kija u knjizi napisala: Imam tri tumora!

Autor:

Zabava

21.10.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Književno delo Kristine Kije Kockar "Moj potpis" od danas je u prodaji na Sajmu knjiga u Beogradu, a kako je otkriveno pobednica "Zadruge" na poslednjim stranama svog romana otkrila je da je teško bolesna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Oct 18, 2018 at 8:52am PDT

 

Naime, Kristina je u knjizi otkrila da ima tri tumora na dojci. Kako je objasnila, za zdravstvene probleme je saznala tri meseca od završetka "Zadruge", ali, kako je naglasila, njen život nije smrtno ugrožen.

RepublikaFoto: e-stock
Bio uz Kiju kada je saznao za njenu bolest... Sloba Radanović

Kristina je navela da je čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora pozvala bivšeg muža Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno zdravstveno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo.

RepublikaFoto: e-stock
Slobu je nazvala čim je saznala za tumore... Kija Kockar

Kako smo pročitali, Kristina u knjizi navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, Radanovića zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da je stres u toj meri utiče na nju. Zanimljiv detalj koji je otkrila jeste taj da je Slobodan u to vreme skoro pet dana proveo pored nje. Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usled stresa poremetili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

21.10.2018 18:58

Kiji zelim brzo ozdravljenje.

Odgovori 18 1