Brena pred koncert otkrila da se povlači kad se Prija porodi!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

21.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena večeras će koncertom proslaviti 58. rođendan, a pre izlaska na scenu obratila se okupljenim novinarima i otkirla planove za godinu koja joj predstoji.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lepa Brena
Sve je sama osmislila za večeras... Lepa Brena

Pevačica je istakla da je ovaj koncert, koji će ponoviti i sutra, takođe, u "Štark Areni" u potpunosti njena zamisao i da je sama sve iskontrolisala:

- Mislim da je ovo pravi način da proslavim svoj rođendan sa svojom publikom i naravno sa vama jer da nije mene ne bi bilo Lepe brene, a da nije vas koji to objavite... Znate, to je mene dovelo ovde. Kada radim ovako velike koncerte, verujte mi da je to veoma psihofizički naporno, a ja sam frik kontrol. Naravno da sam ja frikkontrol kada ja sve to sama osmislim, za razliku od nekih drugih ličnosti iz sveta šou biznisa koji imaju nekoga da im to sve osmisli - istakla je Brena koju su novinari pitlai da li iščekuje rođenje malog Aleksandra, sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Jedav čeka da se njihov sin rodi...Brena sa Aleksandrom i Filipom

- To je nešto što je naemotivnije što je stiglo posle njihove svadbe. Kada bude bio taj mart mesec, sigurno je da ću uzeti apsolutan neki odmor da bih to lepo doživela. Mi toliko radimo da niti imamo vremena da tugujemo za ono što nas boli, niti imamo vremean da se radujemo onome što čoveka usrećuje - istakla je zvezda bivše Jugoslavije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading