Ceca o Veljkovoj svadbi: Čovek se ženi, a ja saznajem iz medija!

Autor:

Zabava

20.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će imati pune ruke posla zbog priprema i organizovanja svadbe svog naslednika Veljka Ražnatovića, koji će verenicu Bogdanu Rodić uskoro odvesti pred oltar!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Odlučili da se venčaju... Bogdana i Veljko

Naime, iako je Veljko sa Bogdanom u skladnoj vezi tek nekoliko meseci, oni su se, po svemu sudeći, toliko dobro upoznali da su već sada spremni da izgovore sudbonosno "da". Ražnatovići i Rodići već su imali zajedničku večeru na kojoj su razgovarali o venčanju koje planiraju da zakažu za jun iduće godine.

- Veljko je Bogdanu verio u martu ove godine, a Rodićeva se nedavno uselila u porodičnu kuću Ražnatovića u Ulici Ljutice Bogdana. Njih dvoje se mnogo vole, pa je venčanje logičan sled događaja. Bogdana i Veljko su razmišljali da bi bilo lepo da se venčanju u martu, na dan veridbe, ali stariji su im savetovali da čekaju jun, posle posta, budući da će se venčati u crkvi. S obzirom na to da Veljko i te kako poštuje tradicionalne srpske običaje, planira da napravi gala proslavu na kojoj će se lumpovati sve do zore - priča izvor blizak porodici i nastavlja:

- Ceca se nekoliko puta našalila da joj je sin poremetio planove s obzirom na to da naredne godine planira da izbaci novi album i napravi koncert na Ušću. Detalje o svadbi otkrio je i Rodićkin tata za magazin Svet, a u trenutku kada su ga novinari pozvali, Rodić je radio poljoprivredne poslove.

Veljko: Svadba će biti uskoro. Jesmo mladi, ali nema veze, volimo se i ne razdvajamo

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic
Roditelji im dali blagoslov... Bogdana i Veljko

- Pozvali ste me u pogrešnom trenutku, evo me na njivi i sejem žito, ali imam nekoliko minuta - rekao je Rodić i nastavio:

- Bio sam kod Cece pre manje od mesec dana i tu sam upoznao celu porodicu i pričali smo o svadbi. Venčanje bi trebalo da bude sledeće godine, ali nisu još precizirali datum, možda bude u junu, ali nisam siguran, nemojte me držati za reč. Ako mene pitate, voleo bih da se ispoštuju stari svadbarski običaji i to da mi ćerka pred oltar ode iz moje kuće, ali neću da se mešam, nek bude kako oni odluče.

Ceca: Čovek se verio, saznala sam iz medija. Čovek se ženi, saznala sam iz medija

Veljko je na pres konferenciji koju je održao u petak povodom bokserskog meča sve potvrdio.

- Svadba će biti uskoro. Jesmo mladi, ali nema veze, volimo se i ne razdvajamo. Bićete obavešteni, nismo odredili tačan datum. Znam da je moja mama Ceca rekla da bi volela unuke, ali koji roditelj to ne bi voleo. Radićemo i na prinovi i, naravno, da želimo da imamo decu. O tom - potom - rekao je Ražnatović, a mama Ceca je za Srpski telegraf priznala da je za ovu vest čula iz medija.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nije baš obaveštena... Ceca

- Čovek se verio, saznala sam iz medija. Čovek se ženi, saznala sam iz medija. Pa on je hit - rekla nam je folk zvezda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading