Karleuša odgovorila Minimaksovom sinu zbog tvrdnji da je Arkan šamarao slavnog voditelja!

Autor:

Zabava

19.10.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju koji je iznenada i psole dugo vremena dao Vladimir Ilić Ila, sin prolsavljenbog voditelja Milovana Ilića minimaksa, uzburkao je javnost. međutim, veoma pogođena našla se Jelena AKrleuša za koju je Ila istakao da sa njom ne govor jer je, navodno, slagala da je pred njom Željko Ražnatović Arkan ošamario Minimaksa.

Foto: instagram.com/karleusastar
Odgovorila Ili... Jelena Karleuša

- Jelena Karleuša je tvrdila da je Arkan šamarao Minimaksa. Tad sam se i zakačio sa njom i rekao sam joj da si*a ku*ac i da je za mene mrtva. Ceca se kune da nije bilo tako. Ne verujem da bi to Arkan uradio. Bio je šmeker. Ja mislim da nije to uradio. Pre jedno 6-7 godina me je Ceca jedno veče pozvala. Rekoh otkud ona. Tad mi se zahvalila što sam stao na njenu stranu. I ona mi je rekla tada da to Arkan nije uradio. Arkan je voleo zajebane buđave sireve pa je ćale uvek kad bi otišao u Francusku nakupovao bi te sireve za Željka - izjavio je sada Ila, a karleuša mu je na ovo ovo odgovorila na tviteru:

- Odgledah intervju Minimaksovog sina u kom me je izvređao zato što sam javno otkrila da je NA MOJE OČI ARKAN OŠAMARIO MINIMAKSA. Kaže, zvala ga je Ceca i zaklela se da to nije istina. Momak, neka ti služi na čast. Tvom ocu koga sam mnogo volela neka je večna slava i hvala - bila je ovog puta kratka i odmerena Karleuša.

 

 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Tvrdi da je laž da je Arkan šamarao njegovog oca... Vladimir Ilić Ila

Jelena je ovu tvrdnju iznela još 2010. godina, a Vladimir je i tada imao komentar:

- Ne mogu da verujem da je rekla kako je Arkan šamarao ćaleta! Zna li koliku težinu imaju te reči?! Željko je imao poseban 'rispekt' prema ćaletu i sto posto tvrdim da to nije istina! Arkan jeste bio kriminalac i šamarao je ljude na sve strane, ali je bio i gospodin koji je znao prema kome treba tako da se postavi. Sećam se da je tati donosio poklone iz Pariza, još čuvam figuru sirene koju je dobio od njega - izjavio je Ila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading