Boža umalo osakatio muškarca u klubu!

Autor:

Zabava

18.10.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Božidar Boža Milovanović u rijalitiju je svoje cimere, ali i javnost, šokirao pričama iz svog privatnog života. Međutim, vešto skriva da je upao u velike probleme zbog toga što se pobio u klubu i nožem osakatio dečka sa kojim je ušao u konflikt.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Božidar Milovanović

Izvor blizak Milovanoviću za Srpski telegraf otkrio da je Boža posle kraćeg koškanja sa nepoznatim muškarcem u jednom noćnom klubu izvadio skakavac i počeo da ga seče po telu.

Sreća u nesreći je da je dečko kojeg je napao imao samo površinske posekotine nakon sukoba

- Boža je oduvek bio poznat po tome što ume brzo da se iznervira, a najviše kad su sitnice u pitanju. Rano je počeo da izlazi i poznaje dosta ljudi iz beogradskog podzemlja, sa kojima je u dobrim odnosima. Više puta mu se desilo da malo više popije u izlasku, pa se onda šepuri, odmerava tuđe devojke i sebe bez razloga dovede u probleme sa njihovim momcima, pa izbije tuča. Najgore je prošao kada je jednom prilikom pijan ramenom u prolazu u klubu udario muškarca kog nije poznavao. Zakačio ga je slučajno ramenom, a nakon što mu je ovaj odbrusio i rekao da treba da "gleda kuda ide", okrenuo se i uneo mu se u lice rečima: "Kakav problem ti imaš?! Nemoj da te spakujem u tri poteza". U tom trenutku mu je momak sa kojim se raspravljao rekao: "Ti, dečko, očigledno nemaš predstavu sa kim pričaš", a to je Milovanovića izbacilo iz takta - priča naš izvor i nastavlja:

- U tom trenutku je izvadio nož poznatiji kao skakavac i počeo pred svima da seče momka po rukama i grudima. Devojke koje su se našle okolo odmah su počele da vrište i da beže napolje, a dok je obezbeđenje reagovalo, momak kog je napao već je pao na pod. Zgrabili su Božu za ruku u kojoj je držao nož i odmah ga je četvoro pripadnika obezbeđenja izbacilo napolje sa rukama na leđima. Pribili su ga uz zid i čekali da se pojavi policija. Društvo koje je bilo sa momkom kog je Boža napao izletelo je iz kluba čim su videli šta se dogodilo, pa su bez obzira na obezbeđenje hteli da napadnu Milovanovića iz osvete. Dobacivali su mu: "Naje*aćeš! Znamo ko si, samo se spremi".

- Milovanović je odmah prebačen na saslušanje u policijsku stanicu, gde je neko vreme zadržan zlobnog incidenta koji je napravio, ali je na kraju ipak pušten na slobodu. Iako se momak koga je rasekao brzo oporavio jer je imao samo površinske rane, protiv njega je podneta krivična prijava - završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading