Kija tuži Tamaru Đurić: Evo preko koje njene izjave nije mogla da pređe!

Autor:

Zabava

18.10.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 1" i novopečena pevačica Kristina Kija Kockar rešila je da presavije tabak i tuži prvo Tamaru Đurić zbog jedne izjave koju je dala za novine.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Kristinu je naročito pogodilo to što je starleta komentarisala na pogrdan način sahranu njenog oca koja se desila još dok je Kija bila u rijalitiju i koju je televizija Pink prenosila uživo. Pošto je cela Srbija na TV -u gledala poslednji ispraćaj Miloša Kockara, a u svojim kućama diskotovala o tome, i Tamara je sebi dala za pravo da se dotakne ove teme: 

- Sendvičaro i osrednja koketušo, ne prozivaj krezave ljude, oni su te izmislili. To su ti fanovi, nezahvalna klozetarko! Nisu svi prodali muža i očevu sahranu, pa da mogu sebi da priušte ponešto. Makarone ti ne trebaju, istina, tebi treba opet dati ona kolica sa sendvičima da deliš po ekonomskoj klasi ili pored restorana, gde ti mama deli porcije, da otvoriš svoju sendvičaru da ljudi mogu da jedu na lakat. Isti ti koji te podržavaju - izjavila je tada Tamara. 

RepublikaFoto: e-stock agency
Tamara Đurić

Kockareva je prvo ćutala na ove njene optužbe, a sad je po prvi put na svom Instagram profilu najavila tužbu upućenu njoj zbog izjave da je prodala očevu sahranu:

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija tuži Tamaru?!

Da, podsetimo Tamara Đurić i Kristinin bivši muž, Sloba Radanović su nedavno gostovali u emisiji "Amidži šou" nakon čega se njihovo druženje nastavilo u kafani, a straleta je jasno stavila do znanja svima da je u slučaju ljubavnog trougla koji se desio u "Zadruzi 1" na muškoj strani.

Foto: printscreen/instagram.com/tamarastar89
Sloba Radanović I Tamara Đurić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

18.10.2018 19:05

Tuzi je Kija. Ne moze Tamara Djuric da vredja sve redom a da ne bude osudjena za uvrede.

Odgovori 23 3