Novi rat! Vesna Dedić: Karleušu ću zvati u emisiju kad poraste! Jelena: Ja ne znam ko je to!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

18.10.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava voditeljke, spisateljice i autorke "Balkanskom ulicom" Vesne Dedić da će Jelenu Karleušu zvati u svoju emisiju kada još malo poraste i kada snimi novi album, nije se dopala pop divi koja joj je oštro odgovorila.

RepublikaFoto: instagram.com/dedicvesna
Spomenula Karleušu, pa dobila odgovor... Vesna Dedić

- Jelenu Karleušu još nisam zvala da gostuje u mojoj emisiji. Mlada je, treba joj još jedan album i onda ću je pozvati. Trenutno imam spisak od 100 gostiju koje bih želela da ugostim, a planiram da snimam još deset godina, koliko mi treba do penzije. Za ovih 17 godina, koliko traje emisija "Balkanskom ulicom", stasalo je mnogo umetnika koji sada imaju 30 i 40 godina vrhunske karijere... Pevača, lekara, advokata, glumaca i sportista... Sve njih želim da ugostim - istakla je Dedićeva.

Foto: instagram.com/karleusastar
Baš se potresla... Jelena Karleuša

A kada je za ovo saznala Jelena, odlučila je da da odgovori Vesni kada će gostovati kod nje:

- Ko? Ko? - pitala je Jelena novinarku kada joj je postavljala pitanje vezano za Vesnu, a kada je spomenuto da je Dedićeva napisala i dosta knjiga, Karleuša tek onda nije znala o kome je reč:

- Koje knjige je pisala? Mislim da je dovoljan odgovor to što ja ne znam ni ko je ona. A ne znam ni koju emisiju vodi. Ali svakako, da li bi trebalo da skoro posle četvrt veka karijere, blistave karijere, koja nije samo u okvirima Balkana, da bi ja trebalo uopšte da objašnjavam jednu takvu izjavu, krajnje malicioznu i bezobraznu? - zapitala se Jelena.

Foto: printscreen/instagram.com/karleusastar.1708
Nekima nije dovoljno popularna...

Nakon ovoga, nametnulo se logično pitanje da li je nekada s Vesnom Dedić imala sukob:

- Ne poznajem je, ne znam ko je. Ali to govori dovoljno o pojedincima koji rade u medijima i koji na jedan veoma primitivan način brukaju svoju profesiju. Njene kolege iz stranih medija vrlo dobro znaju ko sam ja i vrlo sam velika i porasla, i vrlo poznata da mogu da budem u najgledanijim svetskim šou programima. Možda jednog dana budem i kod nje, ako budem čula ko je ona - zaključila je pop diva.

Inače, u gostima kod Vesne Dedić bile su i Jelenine mlađe, ali i manje poznate koleginice poput Emine Jahović i Marije Šerifović. Od pevača koji su manje popularni od Karleuše u "Balkanskoj ulici" gostovali su Aco Pejović, kao i Sergej Ćetković, ali i hrvatski izvođači poput Tonija Cetinskog. Interesantno je da je Vesna navela da Jeleni fali pesama za njenu emisiju, a gostovali su joj i glumci sa veoma malo uloga poput Aleksandra Radojičića koji je glumio u svega jednom filmu i dve serije, dok se našao u nekoliko sporednih uloga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading