Nataša sa suzama u očima progovorila o nasilju: Dotakla sam dno!

Autor:

Zabava

17.10.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je danas u "Jutarnjem programu" kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića. U emisiji je progovorila o nasilju u porodici koje je proživela!

RepublikaFoto: yxoutube.com/ AmiG Show
Nataša Bekvalac

Iako joj je i dalje veoma teško da govori o svemu što joj se dogodilo, Nataša je smogla snage da pred milionskim auditorijumom kaže kako se oseća nakon nasilja koje je u aprilu ove godine nad njom izvršio Luka Lazukić, posle čega je podnela tužbu protiv njega, kao i zahtev za razvod braka.

- Ja sam dotakla dno. Tek kada se meni to dogodilo ja sam videla koliko žena je doživelo mnogo gore stvari od mene. Kakve sam sve priče čula i koliko njih mi je reklo "tvoja borba je moja borba". Pričaću o tome kada se sve završi, jer mislim da o tome treba da se priča. Meni je stvarno jako neprijatno, ulazim sada u jednu drugu emociju, a došla sam nasmejana - rekla je Nataša, a zatim nastavila:

- Nemam ja problem da pričam o tome, nego neću sada. Ne mogu - rekla je pevačica na ivici suza.

Nataša je dobila mnoštvo pohvala za svoj izgled, a više fotografija pogledajte u galeriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading