Samo bahato: Marina iskeširala 200€ za čarape!

Autor: pink.rs/ republika.rs

Zabava

17.10.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da pevačica Marina Visković ne žali para kada je u pitanju njen fizički izgled i markirana garderoba, koja je neizostavni segment svakog njenog javnog pojavljivanja. Iako na račun svog stila i komada garderobe koje odabira najčešće dobija samo pozitivne komentare, ovaj put naišla je na oprečne reakcije zbog novca koji je utrošila na svoju odevnu kombinaciju.

RepublikaFoto: Republika
Marina

Ovog puta "sporne" su bile hulahopke u kojima je Marina pokazala svoje zgodne noge! Reč je o čarapama luksuznog italijanskog brenda "Fendi" za koje je pevačica iskeširala neverovatnih 180 evra, što je više od dvadeset hiljada dinara!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #photo @marinatadic1

A post shared by Marina Viskovic? (@marina_viskovic_official) on Oct 15, 2018 at 11:48am PDT

Iako se obične hulahopke na svakom koraku mogu nabaviti za svega 300 dinara, Marina je, ipak, želela da njene zgodne noge krasi i prepoznatljiv "Fendi" logo, zbog čega je morala da izdvoji 21.000 dinara više.

Ovaj njen potez iznenadio je pojedine korisnike društvenih mreža, koji smatraju da je pevačica preplatila čarape. S druge strane, drugima nije bitno koliko je pevačica novca utrošila, budući da je njen stajling bio, kako tvrde, pun pogodak, a da li je pogrešila ili načinila pravi potez procenite sami.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading