Tanja i Slavica se posvađale oko dueta!

Autor:

Zabava

15.10.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš žestoko su se posvađale oko izbora duetske pesme koju je trebalo zajedno da snime ove jeseni.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Tanja Savić i Slavica Ćukteraš

Haos između dve večite rivalke iz prve grupe "Zvezda Granda" nastao je u momentu kada su se čule posle nekoliko godina kako bi razgovarale o snimanju duetske pesme. Ćukterašica je insistirala da singl bude u pop maniru, dok je Savićka bila za to da duet bude pravi narodnjak. Nakon višečasovnog ubeđivanja, dve pevačice su se žestoko posvađale.

Slavica: Teško ćemo se naći u stilu muzike jer ja hoću jedan žanr, a onda drugi

 

- Saša Popović godinama je imao ideju da spoji ove dve atraktivne i nekada najpopularnije mlade pevačice. Kako su njih dve večito bile u svađi, nije mu polazilo za rukom da ih spoji. Prošle su godine, a njih dve su stasale u ozbiljne žene, ostvarile se kao majke i 2013. konačno su se pomirile posle sedam godina medijskog rata. Slavica se pre nekoliko meseci ponovo vratila na scenu i došlo je vreme da sa Tanjom popriča o duetu koji bi u ovom momentu bio odličan za obe pevačice - kaže izvor blizak Slavici i nastavlja:.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Slavica Ćukteraš

- Razgovor Tanje i Slavice prvo je tekao u mirnom tonu, a onda je kroz neko vreme nastao haos. Ćukterašica je pokušavala da ubedi Tanju da je prošlo vreme turbo folka i da treba da se okrenu pop muzici, dok je ova sa druge strane urlala kako joj su joj lagane pop pesme umalo upropastile karijeru, jer je takve snimala poslednjih godina i niko nije želeo da ih sluša. Izbila je velika svađa, pa su na kraju jedna drugoj rekle da razgovor ne vodi ničemu i da je bolje da se čuju i dogovore kroz neko vreme.

Slavica je naša saznanja potvrdila tokom gostovanja u emisiji "Glamur".

- Čule smo se, nešto smo se dogovarale oko pesme, ali to će nešto teško biti izvodljivo. Teško ćemo se naći u stilu muzike. Trebao bi, ali to će biti malo teže izvodljivo, jer ja hoću jedan žanr, a onda drugi - izjavila je Slavica Ćukteraš u emisiji "Glamur" kod voditelja Uroša Božića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading