Dragana pevala na sceni posutoj dolarima!

Autor: D. L.

Zabava

15.10.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković ponovo je na američkoj turneji, gde i ovog puta obara sve rekorde, a na jednom nastupu je pevala na bini koja je bila posuta američkim dolarima!

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković

Naime, pevačica je na koncertima u De Mojnu, na kom ju je videlo preko 2.000 ljudi, i Sent Luisu, gde je pevala za 1.500 posetilaca, napravila spektakl za pamćenje.

Prvi put sam doživela da mi neko na scenu baci dolare kao konfete

- Koncert je bio uveliko u toku kada sam, poneta emocijama, u jednom trenutku klekla pred publiku, zažmurila i zapevala. Kada sam otvorila oči, videla sam da oko mene leže rasuti dolari. Jedan od gostiju je novac poput konfeta bacio na binu i moram reći da mi se to za gotovo 35 godina bavljenja muzikom desilo prvi put. Pevala sam na scenama posutim laticama, ali ovo nikada nisam doživela - prenela je utisak folk pevačica koja u Americi, gde je na drugoj turneji za manje od godinu dana, ima pravi tretman zvezde, pa na koncerte ide specijalno opremljenim RV vozilom u kom ima kompletan apartman, poput onih koje koriste Bijonse i Rijana na turnejama na kojima se zadržavaju duži vremenski period.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading