Prija i Filip podigli kredit za stan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Filip Živojinović u kreditu su do guše, narodski rečeno. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, novopečeni bračni par bio je prinuđen da pozajmi od banke novac kako bi pazario novu nekretninu od čak 200 m2. Prema tvrdnjama upućenih, Filip je dao garancije banci preko svoje firme, koju ima u Americi, kako bi dobio pozajmicu budući da u novoj investiciji Brena nije želela da učestvuje.

RepublikaFoto: Grand News
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

- Brena je poludela kada je čula da kupuju stan od 200 kvadrata, a da prethodno nisu ni pokušali da zamene ovaj u kom trenutno žive za nešto veći uz doplatu. Njoj je jasno da će im dolaskom bebe biti potreban komfor, ali isto tako ne razume potrebu da toliko uđu u kredit, a da pritom znaju da Prija nema tezge i da su im prihodi do daljeg znatno smanjeni - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Brena je poludela kada je čula da kupuju toliki stan, a da prethodno nisu ni pokušali da zamene ovaj u kom trenutno žive

 

- Filipa nije zanimalo to što nema Breninu i očevu podršku, nego je izvadio sve potrebne papire i dobio od banke traženi novac. On i Prija žele što pre da se usele i opreme sobu za bebu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina prvenca. Za sada ne planiraju da prodaju stan u kom žive, ali ukoliko nešto ne krene kako treba sa Aleksandrinom karijerom, uvek imaju taj stan kao rešenje - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Živojinovići će novo gnezdo sviti na Dedinju, gde cena kvadratnog metra u kvartu koji žele doseže i do 3.000 evra. Ukoliko tu dodamo i opremanje, novi stambeni prostor koštaće novopečeni par minimum 600.000 evra.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Aleksandru, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading