Anabela doživela nervni slom, reagovala Hitna pomoć!

Autor:

Zabava

15.10.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovno učešće Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga 2", kao i problemi sa suprugom Andrejem Atijasom, pevačicu Anabelu Atijas koštalo je i zdravlja.

RepublikaFoto: e-stock agency
Teško podnosi sve što ju je snašlo poslednjih meseci... Anabela Atijas

Anabelu je posebno potresla informacija da su se Slobodan Radanović i njena ćerka pomirili pred Lunin ulazak u "Zadrugu 2":

- Anabela je danima uplakana i očajna, pored svega što se izdešavalo sa Andrejom Atijasom, samo joj je još ova muka falila. Kad je pročitala da su se Sloba i Luna pomirili pred njen ulazak u „Zadrugu“, mislila je da se radi o neistini, međutim, kad je videla paparaco fotografije na kojima se jasno vidi kako iz Lunine zgrade prvo izlazi Radanović, a potom i njena ćerka, sve joj je bilo jasno. Prosto joj se smrklo pred očima - otkrila je Anabelina prijateljica.

RepublikaFoto: printscreen/Pink
Pomirenje sa Slobom uništilo njenu majku... Luna Đogani i Sloba Radanović

- Boli je jer zna kroz šta su prošli svi zbog te veze i kako se Sloba poneo prema njoj, zato je očajna što i dalje misli na njega i što je pristala da se viđaju. Bukvalno je doživela nervni slom. Danima je loše, plače, ne izlazi iz kuće. Dodatno ne može da izdrži više to da gleda kako Luna ima napade u „Zadruzi“ i sluša je kako govori da je tamo ušla kako bi spasla celu porodicu od nemaštine - ističe izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Nije mogla više da izdrži ni probleme sa suprugom... Anabela i Andrej Atijas

- Jedno veče su je ukućani smirivali, mislim da je dolazila i Hitna pomoć da je priključi na infuziju, jer joj je imunitet strašno pao od nerviranja. Izgovorila je neke reči u afektu, za koje mislim da se sada kaje. Rekla je da će se odreći Lune zbog tog usranog Slobe i kad im je ušao u život! Baš je delovala očajno. Takođe ju je iznerviralo što je Gagi to prihvatio kao normalnu stvar i rekao da, ako je Luna tako odlučila, to je njen izbor, da oni tu ne bi trebalo da se mešaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dijana

15.10.2018 11:15

Zasto ne cuvaju Anabelu od uzbudjivanja. Ona je trudna i uzbudjivanje moze da steti trudnici. Ne treba se zanemarivati trudnica. Gagi i Atijas treba bolje da je cuvaju.

Odgovori 18 1
Tanja

15.10.2018 16:20

Luna Ludna sada nije trudna. Sada je trudna Anabela Zla Bela.

Odgovori 11 2