Svi ga znamo kao pevača, a evo čime se u mladosti bavio Miloš Bojanić!

Autor:

Zabava

13.10.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač narodne muzike Miloš Bojanić je na sceni već 30 godina, a svoju popularnost je dokazao tako što je odneo pobedu u drugoj sezoni Farme, gde je osvojio 100.000 evra.

Foto: youtube.com/ Ruptly TV
Miloš Bojanić

Miloš Bojanić tvrdi da ima pet kuća, tri pasoša i preko dvadeset albuma i time se ponosi. Ima dva sina, Baneta i Mikicu. Bane je pošao očevim stopama, bavi se muzikom i trenutno živi u Čikagu. Takođe, folker poseduje i vilu u Sremskoj Kamenici koja podseća na pravi zamak. Ima bazen i opremljena je luksuzno, a o detaljima vodio je računa zajedno sa suprugom Brankom.

Inače, na sceni je 30 godina i svoju popularnost dokazao je kada je odneo pobedu u drugoj sezoni rijaliti šou programa "Farma", te bio nagrađen sa 100.000 evra.

Međutim, Miloš Bojanić se nije oduvek bavio muzikom, a malo ko zna da je pre nego što je uzeo mikrofon u ruke bio direktor preduzeća. Folker je svojevremeno gostovao u emisiji „Glamur specijal“, gde je ispričao kako je iz Bijeljine došao u Novi Sad, gde je vanredno završio saobraćajnu školu, a kasnije i saobraćajni fakultet. Bojanić se potom zaposlio u novosadskom preduzeću “Parking“, gde je bio direktor. Ipak, muzička karijera donela mu je mnogo veći novac.

Foto: printscreen/TVPink

Danas, prema rečima Bojanića, velike zvezde nastupaju po diskotekama i honorar uzimaju od prodatih ulaznica, a on ne želi tako da radi, već prihvata samo ozbiljne pozive.

"Mnoge kolege su danas u teškoj materijalnoj situaciji", rekao je tada Bojanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading