Marina Tucaković: Lečila sam se čuvarkućom i cveklom!

Autor:

Zabava

13.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitmejkerka Marina Tucaković oseća se mnogo bolje posle skoro godinu dana borbe sa opakom bolešću, a za medije je otkrila da se pored terapije propisane od lekara lečila i čuvarkućom, koprivom i cveklom!

RepublikaFoto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

Autorka najvećih hitova na Balkanu prekinula je sa terapijama kojima se podvrgavala prethodnih meseci, ali je nastavila da pije lekove i koristi bocu sa kiseonikom kad god bi se umorila.

Marina: Pila sam čaj od koprive i tako neke travke za bolju krvnu sliku. Potpuno sam promenila životne navike

- Osećam se dosta dobro. Nije to još sjajno, ali biće sve kako treba. Ja sam, što kažu, prošla pakao, ali da li je završen, to ćemo tek da vidimo. Ležala sam na onkologiji i tamo sam videla žene koje su bile u sto puta većem paklu i koje ga prolaze već godinama. Dolaze na onkologiju, leče se, pa im se bolest vrati. Ja tek treba da se dokažem na tom putu. Najvažnije je slušati lekare. Ja nisam probala nikakvu alternativnu metodu lečenja. Jedino sam jela cveklu, grickala čuvarkuću i pila čaj od koprive i tako neke travke za bolju krvnu sliku. Potpuno sam promenila životne navike - rekla je Marina i dodala da i dalje ne uspeva da se oslobodi svog najvećeg poroka:

Marina: Ne mešam se u odnos Cece i JK!

S obzirom na to da je već počela da radi na tekstovima za nove pesme Svetlane Cece Ražnatović, ali i Jelene Karleuše, koja takođe uveliko bira numere za svoj novi album, Marina je otkrila i da se ne meša u odnos dveju zavađenih pevačica.

- Ja sam veliki prijatelj i sa Karleušom i sa Cecom, a ni jedna ni druga mi nikada nisu zamerila što radim sa obe. Kad vreme provodimo zajedno, ni sa jednom ni sa drugom nisam nikada pričala o tom njihovom sukobu i pomirenju. Te stvari tiču se njih dveju i ja se u to ne mešam. Nikada mi nisu ogovarale jedna drugu, niti smo se ikada dotakle te teme. Imamo mi mnogo drugih tema za razgovor od toga - rekla je Marina.

Inače, hitmejerka je dugo krila da je bolesna od svojih brojnih prijatelja koje ima na estradi, a još šokantnije je bilo to što ni članove svoje porodice nije želela da upliće u svoju tešku borbu, pa im je sve priznala tek kad je situacija postala "tesna". Kada je Marina sve konačno priznala, nije bilo mesta za kritike, već su se svi trudili da jo maksimalno pomognu da pobedi opaku bolest i što pre bude ona stara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najvažnije je verovati. I kad je najgore, ti od sebe daj najbolje!

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on Jun 17, 2018 at 7:22am PDT

- Cigare nikako nisam mogla da ostavim. Čim mi bude malo bolje, ja se hvatam za cigaru. Nisam htela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije mi to to, pa i nemam želju da ih koristim. Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i pijem svaki dan jedan lek. Trebalo bi uskoro i da ponovim tu imunovakcinu, u novembru. To je vakcina koja se daje u Nemačkoj. Na put svakako neću moći nikako sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su sve vreme uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško - izjavila je Marina za magazin Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading