(FOTO) Đurićka pokazala kako barata pištoljem: Tamara pucačica!

Autor: D. L.

Zabava

12.10.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti-zvezda Tamara Đurić objavila je prekjuče na svom Insta storiju kratak snimak na kom se vidi kako ispaljuje rafal iz pištolja, bez imalo straha! Naime, Đurićka je na privatnoj fešti kod jednog bliskog prijatelja do ranih jutarnjih sati proslavljala rođenje njegove ćerke.

RepublikaFoto: e-stock agency
Tamara Đurić

Dok je ponosni tata skočio do prozora kako bi zapalio baklju kojom je sve vreme mahao gostima iznad glava, Đurićka mu se odmah pridružila, ali ne sa bakljom, već sa pištoljem. Ona je ispalila nekoliko hitaca u vazduh bez imalo ustezanja, a gosti su pozdravili ovaj njen postupak. Ono što je bilo zanimljivo Tamarinim pratiocima na Instagramu je i njena sledeća Insta priča. Starleta je odmah po objavljivanju snimka na kom se vidi kako puca iz pištolja okačila i snimak na kom se vidi kako se grli sa svojim ocem i napisala koliko je on ponosan na nju.

Inače, ovo nije prvi put da je Tamara objavila snimak na kom puca iz pištolja. Ona je u više navrata za medije ispričala da obožava da puca iz oružja i da joj je držanje to veliki fetiš.

Starleta je kroz prozor ispalila nekoliko hitaca na slavlju svog prijatelja

- Obožavam da pucam i često odlazim u streljanu. To je moj fetiš. Znam da su se ljudi šokirali kada su videli snimak, ali moram da kažem da to nije pravi pištolj i da nisu pravi meci, tako da nikome nisam mogla da naudim. Volim pištolje i ne vidim šta je tu toliko strašno. Ali i kad su pravi meci u pitanju, vrlo dobro baratam pištoljem i nimalo se ne plašim da nekome mogu da naudim - rekla je nedavno Đurićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading