Pevačica otkrila zašto krije dečka!

Autor:

Zabava

12.10.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a za svaki njen nastup traži se karta više. Njen poslednji album osvojio je srca publike, a sve pesme su postale veliki hitovi. Ipak, ona tu ne staje.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Naime, pevačica je pred kamerama emisije "Premijera" otkrila da je snimila duet: 

Uskoro izbacujem jedan duet. Odlučila sam se za pevača koga privatno dobro poznajem, pesma je snimljena, čekam sad da snimimo spot. To je jedan pevač sa mnogo, mnogo hitova, mislim da mu je svaka pesma hit, neko ko je urban, u mom fazonu i naši glasovi su se jako dobro poklopili. Damir Handanović i Marina Tucaković su je radili, on me je zvao da me pita da li želim da uradimo duet, ja sam naravno odmah pristala jer mi se mnogo svidela pesma - rekla je Katarina.

S obzirom na to da se pričalo da sa tekstopiscem Damirom Handanovićem nije u dobrim odnosima, a to što se on nije pojavio na promociji njenog albuma je podgrejalo glasine, pevačica je iskreno otkrila da li je među njima sve u redu.

- To je drugo, tada nije bio trenutno u Beogradu. Ja nikada loše nisam rekla za njega, to je čovek koji je napravio najveće hitove u mojoj karijeri, tako da te spekulacije da nismo dobri nisu istinite - istakla je pevačica.

Njen dečko nije bio na jednom od pevačicinih poslednjih nastupa, pa je ona otkrila i zašto je to tako: 

- Stvarno sam se opekla više puta i dala ljudima na dlanu svoj privatan život. Ne da ja njega skrivam, ja se pojavljujem svuda sa njim, ali nekad karijeru i privatan život treba razdvojiti - zaključila je Katarina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading