(VIDEO) Mariću, radite samo cike cake: Doktorka IZVATALA voditelja, a evo šta je radila IRINI

Autor:

Zabava

11.10.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Jelisaveta Kunosić bila je gošća u Jutarnjem programu i ceo studio podigla na noge kada je rešila da pregleda voditelje Milomira Marića i Irinu Vukotić.

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Doktorka u emisiji nije štedela voditelje

Naime, doktorka se bavi integrativnom medicinom i posebno je poznata po O-RING tretmanu, koji je primenila i na voditeljima. Ona je rešila da im uspostavi dijagnozu pipkanjem i to duž celog tela. 

- Vi ste sada moj pacijent i robot koji će da mi pomaže. Držite čvrsto prste. Nemojte tako jako, nego samo radite cike cake, Mariću - obratila mu se doktorka i onda je započela postavljanje dijagnoze.

- Dobre su mu kosti i cirklulacija, pluća su mu dobro. Karotide... možda ova desna malo. Štitna žlezda daje malo signal. Na ovo uvo mu šušti ili slabije čuje. Centar za hipertenziju je dobar. E sad mozak... - pričala je doktorka.

- Mozak ne radi, glava je prazna - ubacio se Milomir Marić.

- Ovde se nešto događa u levom temporalnom režnju. Možda ima malo glavobolje, možda je malo zaboravan. Evo i leva srčana komora daje signal. Možda se zamara - ređala je doktorka opise dijagnoze.

Ipak, doktorka je rešila da je vreme da pređe malo niže.

- E nemojte me džepariti -  uzviknuo je Marić.

- Dobro, malo prostata, malo lumbalna kičma - nastavila je doktorka

- Dobro, gotovo, gotovo - rekao je Marić.

Ali doktorka nije imala nameru da odustane tako lako i pusti Marića da sedne.

- Ne, sačekajte sekundicu. Vucite, vucite samo... Reći ću vam posle šta ne valja ali 95 odsto ste super - rekla je doktorka.

Onda je na red došla Irina Vukotić i pipkanje se nastavilo uživo u programu.

- Ima malo lošiju perifernu cirkulaciju. Glava je dobra, možda malo levi jajnik.... - rekla je doktorka, ali ju je voditeljka prekinula ne želeći da javnost čuje sve detalje dijagnoze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading