Jelena Kostov: Ana, smršaj sama!

Autor: D. Lukić

Zabava

11.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Kostov bila je šokirana idejom da će njena koleginica Ana Nikolić objavljivati snimke na kojima želi da pokazuje kako joj ide mršavljenje i dijeta, te joj je poručila da to nikako ne radi jer će tako samo da se izblamira!

RepublikaFoto: instagram.com/kostovjelena
Jelena Kostov

Na žurki koju je poznati beogradaski frizer Stevan Radivojević prekjuče priredio u jednom popularnom prestoničkom restoranu gde je okupio srpski džet-set, Kostovljeva se pojavila u top-formi, a Nikolićki je preko Srpskog telegrafa poručila da treba sama da mršavi i da nikoga o tome ne obaveštava.

Kostovljeva: Moj joj je savet da samo radi i radi na doterivanju svoje kilaže i da nikoga o tome ne obaveštava

- Ja sam iskreno bila u šoku kada sam videla da je Ana okačila snimak na kom se jada što je napunila 40 godina. Ja u tome ne vidim apsolutno ništa strašno, to je potpuno normalna stvar. Posle videh da je objavila sliku i navela da će objavljivati snimke na kojima vežba i mršavi, ali mislim da to nikako ne bi trebalo da radi. Ne treba tako da se blamira. Moj joj je savet da samo radi i radi na doterivanju svoje kilaže i da nikoga o tome ne obaveštava. Ona je na početku karijere bila jedna od najzgodnijih pevačica i mislim da vrlo lako može da povrati staru kilažu, samo ako se dovoljno potrudi - rekla je Jelena i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Feb 20, 2018 at 10:17am PST

- Ja sam imala sreće da posle trudnoće lako vratim normalnu kilažu i nisam imala problem sa težinom, ali znam neke žene kojima je jako teško da se vrate u top-formu i posle velikih napora - ispričala je pevačica.

 

Pored Kostovljeve, na Stevanovom slavlju pojavila se pevačica Mia Borisavljević sa suprugom Bojanom Grujićem, zatim folker Aca Lukas, pevačice Aleksandra Mladenović i Marina Visković, Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom i sinom Veljkom, koji je došao podruku sa svojom devojkom Bogdanom Rodić. Skoro svi pevači ispunjavali su Radivojeviću muzičke želje, a veselo društvo provodilo se uz piće i u dobroj atmosferi sve do kasnih sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading