DARKO LAZIĆ I ANA SEVIĆ SA NOVIM PARTNERIMA u emisiji “Paparazzo lov”!

Autor:

Zabava

09.10.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda zabavnog programa "Paparazzo lov" u sredu od 22 sata na TV Pink otkriva neke nove ljubavi, prati rastavljene parove, ali i donosi ekskluzivne snimke naših javnih ličnosti u situacijama koje bi oni najradije zaboravili.

RepublikaFoto: Promo foto
Darko Lazić sa devojkom

"Paparazzo lov" je napravio uporednu ljubavnu priču bivših bračnih partnera - Ane Sević i Darka Lazića. Kako izgledaju njihovi novi izabranici i kako sa njima provode vreme, prikazaće najnoviji paparaco snimci, koji otkrivaju i zbog čega je Darko Lazić uveo dodatnu pratnju kada ide na javna mesta.

Ekipa emisije je i protekle nedelje locirala bivši bračni par - Kiju Kockar i Slobodana Radanovića i zabeležila u kakvim su se situacijama našli.

RepublikaFoto: Promo foto
Anabela Atijas

Tu su i prvi zajednički snimci Anabele i Andreja Atijasa nakon optužbi koje je Anabela iznela na račun svog partnera, kao i snimci njene ćerke Lune sa grčkog primorja.

Videćete još jednu učesnicu prve zadruge - Marija Anu koja se na bazenu dodirivala sa drugaricom. Osim toga, paparaci donose i urnebesne zabeleške folk legende Bore Drljače dok se bez supruge udvara drugim damama, ali i koliko se nespretno presvlači na plaži. Takođe, videćete i nove porodične snimke Jovane i Željka Joksimovića u zajedničkoj šetnji.

RepublikaFoto: Promo foto
Bora Drljača

Budite i ove srede od 22 sata uz TV Pink i emisiju “Paparazzo lov”, koju vodi Ana Pendić Radoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading