(FOTO) On je uspeo nemoguće: Zbog njega su tinejdžerke počele da čitaju knjige!

Autor:

Zabava

09.10.2018

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Mićović je definitivno naš najzgodniji mladi književnik koji kome je za rukom pošlo nemoguće, a to je da mlade devojke na trenutak odvoji od mobilnih telefona i navede ih da ponovo uzmu knjigu u ruke.

Zgodni književnik prvo je uplovio u menekenske vode čime se profesionalno bavi od 2012 godine. Nakon toga usledilo je i književstvo.

- Što se tiče književnosti, počeo sam da pišem tako što sam čitao jednu knjigu u kojoj je pisalo da su ljudi koji su u mom horoskopskom znaku blizanci dobri u pisanju. Odlučio sam da to proverim i čini mi se da su bili u pravu. Moja prva knjiga je zbirka poezije pod nazivom ''Zb(i)rka''. U pitanju je antiknjizevno delo i nešto totalno ne svakidašnje. Druga knjiga je krimi roman i takođe je jako autentično književno delo. Završio sam i treću knjigu koja će se uskoro naći u prodaji - kaže zgodni književnik.

On inače nosi impozantnu titulu Mister Univerzuma za 2015 godinu. Od skoro je postao član Udruzenja Knjizevnika Srbije i zvanično književnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading