Vesna Đogani: Nismo kao ostatak naše porodice, MI SMO PRISTOJNI I UREDNO ŽIVIMO!

Autor:

Zabava

06.10.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna i Đole Đogani medijski se ne eksponiraju kao ostali članovi njihove porodice koji su uglavnom u rijalitiju. I u ovom trenu tri člana njihove familije žive pred kamerama, Luna i Adam u "Zadruzi", a Baki B3 u "Parovima". Samo ona i Đole nikad nisu bili u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Djogani
Đole i Vesna

- I dalje se svakodnevno borim sa predrasudama jer mene ljudi ne poznaju. Poznaju njega i njegovu reč, a onda me upoznaju i oduševe se što sam pristojna, vaspitana i pristupačna devojka. - kaže Vesna.

- Đole i ja smo seli i rekli „čekaj, cela familija nam je u rijalitiju, daj nešto na tu foru da opevamo”. Tako je nastala naša nova pesma. Nas dvoje smo druga priča, radimo vredno ono što najbolje znamo i često putujemo na nastupe, rijaliti nije naša sfera interesovanja. Mi vodimo uredan život i živimo kvalitetno, a to je konstanta, ne nešto što se menja. Živimo u lepom kraju i letujemo godinama u istom hotelu, to možda nije svojstveno članovima naše familije koja nastupa u rijalitiju. - kaže Đoganijeva i nastavlja:

- Nemam dadilje, kuvarice i kućne pomoćnice, nemam nikakvu pomoć jer stižem sve sama. Vremenom sam shvatila da mi smeta kada mi se tu neko mota po kući. Zapravo, sve je to stvar rutine, samo su nas starije drugarice i sestre plašile da je to nešto teško, a to su zablude. Zapravo ti si se odlučio na odgovornost braka i odgajanja dece, a i Đole mi pomogne - završila je Vesna priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading