PRVI PUT POSLE NAPADA Ceca objavila FOTOGRAFIJU, a evo šta je PORUČILA!

Autor:

Zabava

05.10.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u subotu se našla na meti napadača koji su automobilima pokušali da probiju vrata njenog dvorišta i uđu na posed, što ju je veoma uznemirilo.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Konačno se opustila... Ceca

Međutim, kako su napadači nekoliko dana kasnije identifikovani, Ceca je danas odlučila da obraduje svoje fanove fotografijom na društvenoj mreži instagram. 

Ona je objavila fotografiju na kojoj je nasmejana, dok je u opisu ostavila samo srca, pa je jasno da je prevazišla stres oko napada na njenu kuću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 5, 2018 at 8:38am PDT

Pevačica je, inače, istog dana kada su provalnici pokušali da razbiju vrata dvorišta istakla da očekuje hapšenje jer su kamere na njenoj kući sve zabeležile:

- Ne znam ko su ti ljudi, drago mi je da policija ekspresno radi svoj posao i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato, nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice - izjavila je Ceca koja je istakla da će tužiti osobe koje su pokušale da provale u njen dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading