GAGI BAŠ NE PRATI ZADRUGU 2? Đogani: Luna se SUPER DRŽI!

Autor: Clip.rs

Zabava

04.10.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Gagi Đogani je ponosan na ćerku Lunu jer čini sve od sebe da u "Zadruzi 2" bude borac i u svakoj situaciji ostane jaka. Gagi je istakao da je ponosan na ćerku, a po svemu sudeći nije baš mnogo gledao "Zadrugu 2" jer se njegova ćerka, metaforički rečeno, raspada s obzirom na to da plače skoro isto kao u prethodnoj sezoni.

Foto: youtube.com/Blic
Gagi Đogani

- Luna je mnogo dobra. Super se drži. Ono što je meni obećala je da će biti jaka, da ulazi u arenu sa gladijatorima - tvrdi Đogani koji izgleda nije primetio da Luna neprestano plače za Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A ona ne prestaje da plače... Luna

Denser se osvrnuo i na novonastalu situaciju između njegove bivše supruge Anabele i Andreja Atijasa koji su imali bračne probleme, pa otkrio kako bi njegova ćerka to podnela:

- Luni neće biti svejedno. Ona obožava i Andreja i Anabelu i neće joj biti uopšte lako ako ovo dođe do nje - zaključio je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading