SLOBA I TAMARA SE PODSMEVALI KIJI: Ona je prodala muža i očevu sahranu!

Autor: informer.rs

Zabava

04.10.2018

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić je odvela Radanovića u kafanu, gde su se, kako kaže, zajedno podsmevali njegovoj bivšoj ženi. Kija je kao žena sa tri sise koju morate da komentarišete, poručuje starleta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Oct 1, 2018 at 9:11am PDT

Tamara Đurić se sa Slobom Radanovićem u kafani podsmevala njegovoj bivšoj ženi Kristini Kockar! Pevač je sa starletom u ponedeljak bio u noćnom provodu i delovali su veoma prisno, iako je Tamara mesecima vređala Kiju nazivajući je "klozetarkom", "sendvičarom", "zlom i frigidnom ženom".

- Sloba i ja smo bili u zajedničkom društvu. On je lep muškarac, dobar i kulturan dečko, divan pevač. O Kiji nismo pričali ozbiljno, ali smo se smejali ovom cirkusu oko nje. To je društveni fenomen! To je kao kad vidite ženu sa tri sise na ulici, pa morate da prokomentarišete - objašnjava Đurićeva, koja i dalje tvrdi da je Radanović imao puno pravo da prevari Kristinu pred kamerama u "Zadruzi".

Foto: printscreen/instagram.com/tamarastar89
Sloba Radanović i Tamara Đurić

Ona dodaje da ih je zbližilo to što ga je srčano branila dok je bio u rijalitiju.

- Nismo se poznavali pre "Zadruge", ali podržavala sam ga u odbrani od ženturina koje tamo glume žrtve iz klozeta. Bivša žena nije sveta krava, pa da ne smem da kažem istinu o njoj - da je prodala i muža i očevu sahranu da bi mogla sebi da priušti nešto. Moje mišljenje deli cela Srbija. Javno sam iznela ono o čemu svi šapuću - smatra Tamara.

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu da je Radanović ponizio Kiju kad se spanđao sa starletom. A šta na to kaže Đurićeva?

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Šta god da Sloba uradi, osobu sa dna društvenog taloga ne može da ponizi! Kristina je to bolje uradila sebi od svih koji su to želeli - odgovara Tamara na ove prozivke.

Kija nije bila raspoložena da komentariše bliskost bivšeg muža sa svojom najvećom mrziteljkom, kao ni činjenicu da su joj se zajedno rugali.

- Ne zanima me. Slobodan je. Imam pametnija posla i drugih briga. Nisam mu više žena, niti sam odgovorna za njegove postupke. Za sve što radi sam je odgovoran - kratko je poručila vlasnica hita "Ne vraćam se na staro".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vesna

04.10.2018 12:18

Za sve što radi sam je odgovoran. Kija ne mora vise da brine o njemu.

Odgovori 21 1
Milan

04.10.2018 17:11

Klaberka i sponzoruša Tamara Djuric je vrlo skupa frizerka za Slobu. Ošišace ga do gole kože. Njoj treba mesecno više hiljada evra, skupe haljine, dzip, stan i jahta. To Sloba ne moze da finansira i trebaa da bezi od nje.

Odgovori 17 2
psihijatar

06.10.2018 21:26

Ahahahha navijači, Tamara ima svog Makaronu, što bi jurila Slobu?? A ima sad on tih para, pa crknite navijači kijini, nisu džabe antifanovi rekli kija-zmija