ZNA SAMO ZA LEPU BRENU I TANJU SAVIĆ, a član je žirija Zvezda Granda: Đorđe David ŠOKIRAO!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.10.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje bilo je otkiće da će Acu Lukasa u "Zvezdama Granda" zameniti roker Đorđe David, a pevač je sada još više šokirao kada je otkrio da on uopšte ne zna opus ove produkcijske kuće, kao ni ko od estradnih zvezda je deo iste.

Đorđe je priznao da od izvođača ove kuće zna samo za Lepu Brenu, a ispostavilo se i da zna nešto o radu Tanje Savić. Pre toga David je istakao koliko mu je teško palo žirianje u ovom popularnom muzičkom takmičenju:

- Snimanje emisije Zvezde Granda predstavlja ozbiljan psihofizički napor iako ljudima preko televizije deluje nenormalno i blesavo, a i ja sam imao takav stav dok nisam ovde ušao, a ovo je zaista veliki zadatak. Osim poslovnih obaveza, postoji i privatan život, postoji Staša, Ana, Lale mačor moj, postoje veš-mašine i mašine za pranje sudova, to sve radiš do kasno u noć. Postoji i psihofizičko stanje, a teretanu sam već nekoliko dana promašio i jutros sam se probudio od sabajle da bih odradio trening - prepričao je David dan, a onda otkrio svoje predznanje o "Zvezdama Granda".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Đorđe David je upućen u njen rad... Lepa Brena

- Bio bih grešan kada bih rekao i da i ne jer ja stvarno ne znam šta su “Grandova” izdanja osim Lepe Brene. Ona je ogromna zvezda, najveća na našem regionu i tu vrstu popularnosti niko sem nje i Zdravka Čolića ne može više da ostvari - izjavio je roker i dodao da mu nije jasno kako Tanja Svaić nije uspela da napravi bolju karijeru:

Foto: printscreen/instagram.com/tanja_savic_private
I David zna da ona nije uspela da napravi karijeru... Tanja Savić

- Kada je pevanje u pitanju mogu da kažem da Tanja Savić ima ozbiljan potencijal, ali ne znam iz kog razloga to do sada nije iskoristila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading