5 NAJVEĆIH SKANDALA SEVERINE KOJIĆ!

Autor: alo.rs

Zabava

03.10.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni život popularne hrvatske pevačice već godinama je pod budnim okom javnosti. Medijima je više zanimljiva zbog svog privatnog života, nego zbog muzike.

Foto: youtube.com/Domace Emisije
Seve

1. Još davne 1998. godine neslužbena himna bronzanih „Vatrenih“ bila je njena pesma „Djevojka sa sela“ , a doček Šukera, Štimca i ostalih je bio na Trgu Francuske revolucije. Po programu je trebala nastupiti Doris Dragović, ali na scenu se van protokola, popela Severina te je pevala s fudbalerima. Doris Dragović nakon tog više nije želela da nastupa.

2. Na dodeli muzičke nagrade „Porin“, pre 16 godina, ismejala je bivšeg saradnika Zrinka Tutića. Nakon što je dobila kip za album „Virujen u te“, pevačici je Tutić navodno sugerisao da njen tadašnji hit “Mala je dala” nije primeran za svečanost kao što je Porin pa je ona, kako je i sama kazala, malo promenila tekst i brutalno izvređala poznatog producenta.

"Vitar puše, ja pijem kafu u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, glazbeni je kritičar u tisku. Teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad…", pevala je Severina i gledala Tutića, koji je sedeo u prvom redu. Za taj skandal, u kojem je javno ponizila nekadašnjeg bliskog saradnika pred milionskim auditorijumom, nedavno je rekla da u kasnijim godinama nikada ne bi smogla hrabrosti da učini tako nešto, piše Večernji.hr.

RepublikaFoto: e-stock/M. MARKOVIĆ
Seve voli da se skida

3. Daleko najpoznatiji skandal je privatni porno-snimak koji je u javnost procurio 2004. godine. U jedanaestominutnom filmu Severinu „ljubi“ hercegovački biznismen Milan Lučić s kojim je vezu navodno započela još 2000. dok je Lučićeva supruga bila trudna s trećim detetom. Dok su bili u vezi, pevačica je od biznismena dobijala luksuzne poklone, a u javnosti se često spominjalo kako joj je poklonio čistokrvnog lepotana, konja Lendona kojeg je kasnije prodala.

4. Pre tri meseca u javnost su procurile nove Severinine slike bez odeće, za koje je njen menadžer Tomica Petrović rekao da su osveta bivšeg partnera.

5. Poslednji skandal se takođe tiče Severinih slika na kojima je kao od majke rođena. Ponovo se postavlja pitanje ko je sporne fotografije pustio u javnost. Ukoliko su autentične i pevačica ih je snimila sama na svom mobilnom telefonu, nekoliko je mogućnosti.

 Jedna je da su joj fotografije ostale na starom telefonu koji više ne koristi, a neko drugi je došao do njega i onda ih prosledio bez njenog pristanka. Druga je da je neko hakovao njen telefon ili računar i ukrao joj fotografije iz njene baze fotografija. U oba ta slučaja bila bi reč o prekršaju, čime bi se trebala pozabaviti policija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading