TRUDNA PRIJA NA SVADBI SVOG OCA: Ovako ona izgleda u PETOM MESECU!

Autor:

Zabava

03.10.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Živojinović sa svojim suprugom Filipom čeka prvo dete, a s obzirom na to da je dugo vremena nije bilo u javnosti mnogi su iščekivali da je vide u petom mesecu trudnoće. Pevačica se sa suprugom pojavila na svadbi svog oca Nedeljka Prijovića koji je ponosno objavio porodičnu fotogrrafiju sa ovog slavlja.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksnadra sa ocem Nedeljkom Prijovićem

Iako je bila na svadbi, Aleksandra se opredelila za jednostavnu odevnu kombinaciju bez štikli, i sve je prilagodila svom stanju. A s obzirom na to da je otišla na trudničko bolovanje, Prija se oprostila od svoje publike koju će sledeći put zabavljati kada se bude vratila sa trudničkog i, očigledno, odlučila da do tada ne nosi štikle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedeljko Neno-Spec Prijovic (@nedeljkoprijovic) on Oct 2, 2018 at 12:08pm PDT

A iako Nedeljko nije pravio veliko svadbeno veselje, već je samo obeležio sklapanje braka sa novom izabranicom, Aleksandra nije imala potrebu previše da se srećuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading