KIJA I SLOBA I TEODORA I ANĐELO PONOVO ZAJEDNO!

Autor:

Zabava

02.10.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo izdanje tabloidnog šou programa "Paparazzo lov", i ove srede od 22 sata na TV Pink donosi ekskluzivne snimke nakon pomirenja bivših učesnika rijalitija "Zadruga” - Anđela Rankovića i Teodore Džehverović.

RepublikaFoto: Promo foto
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

Oni su tokom leta saopštili da je njihova ljubav koja je trajala skoro godinu dana, okončana. Ipak, da nije tako uveriće se gledaoci nakon što vide najnovije snimke. Gde su se videli i koliko su vremena proveli zajedno, saznaćete u podrobnom izveštaju. Tu su i snimci Teodore u kupaćem kostimu. 

RepublikaFoto: Promo foto
Kija Kockar i Sloba Radanović

Nekadašnji bračni partneri koji i dalje veoma privlače pažnju javnosti, Kija Kockar i Sloba Radanović prvi put su zajedno nastupili. A ekipa "Paparazzo lova" napravila je do sada neviđene snimke nastale prošle subote. Takođe saznaćete i gde žive njih dvoje, a videti i u kakvom negližeu je Kristina spremna da izađe iz svoje kuće. 

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Ekipa ove emisije pratila je i tri aktuelne trudnice - Aleksandru Prijović, Ivanu Selakov i Gogu Sekulić. Kako izgledaju sa trudničkim stomakom i da li je u redu da trudnica pije alkohol, pitanje će se postaviti u samoj emisiji.  

Ana Nikolić je nedavno proslavila 40. rođendan u Rimu, kada je napravila snimak za instagram o kojem bruji cela Srbija. Zbog čega sa njom nije bio Rasta i šta je on za to vreme radio u Beogradu saznaćete u emisiji "Paparazzo lov".

RepublikaFoto: Promo foto
Stefan Đurić Rasta

Zbog čega je Maja Berović posetila jednu privatnu beogradsku kliniku, kako se na jahti presvlačila Lepa Brena i zašto je Nikola Rađen iznenada došao u Beograd, samo su još neke od tema najgledanije zabavne emisije svih TV stanica, na TV Pink, sredom od 22 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading