SPEKATULARNO OTVARANJE NOVE SEZONE KLUBA "KASINA" UZ JEDINSTVENOG SAŠU MATIĆA!

Autor:

Zabava

02.10.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub "Kasina" u samom centru Beograda savršeno je mesto za sve ljubitelje dobre muzike i fenomenalnog noćnog provoda.

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Matić

Klub "Kasina" potpuno se renovira pre svake nove zimske sezone i gosti "Kasine" uživaju u osveženom enterijeru.

Ove srede, klub "Kasina", započinje svoju sedmu sezonu, koja će biti bolja od svih prethodnih do sada, a na otvaranju za raspoloženje svih gostiju biće zadužen "Saša Matić " koga je prava retkost videti i čuti u Beogradskim klubovima.

Već dve decenije, Saša Matić važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni, koji je taj imidž izgradio zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu,u uživać te u pesmama kao što su:

"Maskara", „Kad ljubav zakasni","Nadji novu ljubav","More tuge","Samo ovu noc", „Neke ptice nikad ne polete", „Ko te ljubi ovih dana", „Ruzmarin", „Poklonite mi nju za rođendan", „Zver", „Milo moje", „Lagala je grade"... kao i mnogi drugi.

Kasina će ove sezone raditi tri noći nedeljno, sredom, petkom i subotom nastupaće najveće zvezde i najbolji bendovi iz regiona po čemu je Kasina uvek bila jedinstvena i najbolja u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading