Tamara iskopirala Draganu Mirković!

Autor:

Zabava

02.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša članica ženske grupe "Đavolice" Tamara Milutinović objavila je pre nekoliko dana novi spot za svoju pesmu "Zabranjeno voće", a internetom su odmah počele da se nižu lavine komentara u kojima mnogi navode da je kopija pevačice Dragane Mirković!

Foto: Promo foto
Tamara Milutinović

Naime, mlada pevačica se po svemu sudeći, ugledala na jednu od najvećih balkanskih zvezda, te je muziku za pesmu uradila u stilu Mirkovićeve, očekujući da će sve proći nezapaženo, međutim, ipak nije imala dobru računicu.

Tamara stalno čita komentare na društvenim mrežama i krivo joj je kad vidi da je optužuju za krađu

- Tamara je vredno radila na svojoj novoj pesmi i spotu. Rezultati nisu izostali, ali se na svakom koraku ipak šuška i komentariše da je iskopirala Draganu jer pesma neodoljivo podseća na Mirkovićkin singl "Zagrli me, majko". Milutinovićka neprestano čita komentare na Jutjubu i društvenim mrežama i nije joj baš prijatno kada je fanovi optužuju da je većinu motiva iz pesme "preuzela" od njene starije koleginice - priča izvor blizak Tamari.

Inače, ovo je Tamarina druga pesma koju je snimila posle velikog uspeha koji je ostvario njen singl prvenac "Hajde da zažmurimo", koji na Jutjubu broji preko 22 miliona pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading