Milić Vukašinović nakon ćerkinog samoubistva: BOL JE SVE DUBLJA I JAČA!

Autor: Republika

Zabava

30.09.2018

18:20

Sve je šokirala vest da je Maja Avdibegović, ćerka Milića Vukašinovića, izvršila samoubistvo u svom domu nakon posete oca i maćehe.

printscreen/TVPink
Milić Vukašinović

Milić Vukašinović je prvi put posle ćerkine smrti stao pred kamere i pričao o najtežem periodu. Milić je Notkrio sve o Maijon lečenju, bolesti, njihovom lošem odnosu, ali i šta je prethodilo njenom samoubistvu, s obzirom na to da je bio u Sarajevu neposredno pre njene smrti.

- Što vreme više prolazi, ta bol je samo dublja i jača. Moje dete je bilo nesrećno, ne zbog ljubavi, ne zbog nekih problema u životu, već zbog toga što nije mogla da se reši zavisnosti. Ona je čak imala dvoje dece koje su joj oduzeli zbog zavisnosti, ali ni majčinski instinkt nije mogao pobediti zavisnost - rekao je Milić u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' . Otkrio je i kada je njegova ćerka postala zavisnik.

printscreen/TVPink
Milić Vukašinović

- Ona je jako mlada, nakon rata je postala zavisnik. Zaljubila se u divnog dečka koji je bio bubnjar. Mi smo sve to kasno saznali, kao što svi kasno saznaju. Moja pokojna ćerka je zvala novine i novine su pisale kako je ona mene pijanog nosila, a to je sve jer je želela da mi se osveti jer joj ja nisam slao dovoljno novca koliko je njoj bilo potrebno, a ja sam znao za šta joj trebaju te pare - rekao je Vukašinović.

Komentari (0)

Loading