(FOTO) Skandal: Poznati PR stručnjak se oblači kao žena!

Autor:

Zabava

08.10.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duge noge, seksi štikle, uzan topić, ravan stomak, odgovarajuća tašnica i ogrlica - o, kako bi to bio dobar početak nekog erotskog filma, samo kada bismo opisivali ženu, a ne u ženu obučenog Davora Grgina, hrvatskog PR stručnjaka koga, kako se piše, obožavaju zvezde iz komšiluka!

RepublikaFoto: pixabay.com

Grgin je posle dugog rada u PR-u otvorio i svoju agenciju, radi sa kremom estrade, ali je njegov najpoznatiji klijent, kako pišu hrvatski mediji, ujedno i njegova bliska prijateljica Severina Kojić... 

Internet, dakle, otkriva mnoge tajne - jedna od njih je i da Davor Grgin... hmmm... ili Davorka... zna kako da se nosi kao gospođica! Na fotografiji koja je objavljena na jednom sajtu, muškobanjasta dama gleda u objektiv, verovatno s terase nekog hotela, ali kada se pažljivije pogleda slika - ma kakva crna muškobanjasta dama, to Davor Grgin kao da očima govori: To sam ja!

Ko ne veruje, fotografiju može da pogleda OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

05.10.2018 15:23

Podjednako je zgodan i kao muskarac i kao zena ❤️ Odlican clanak