POMIRILI SE LUKAS I SONJA!

Autor:

Zabava

29.09.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas proteklih meseci bio je u medijskoj ilegali, a u njegovom životu se mnogo toga promenilo. Sada je odlučio da progovori i osim razloga za odlazak iz "Zvezda Granda" gde je godinama bio član žirija, Lukas je pričao i o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Izgladili odnose... Aca i Sonja sa njenom ćerkom Sofijom iz prvog braka

Pevač je priznao da se sa Sonjom pomirio, ali ne u emotivnom smilsu već da su samo izgladili odnose zbog zajedničke ćerke Viktorije.

- Sonja i ja smo zakopali ratne sekire pre svega zbog deteta. Ako smo bili u nekoj zavadi kao dvoje ljudi, prešili smo preko toga. Super funkcionišemo, čak odemo i na ručak. Pomirli smo se, ali nismo muž i žena, kao ni momak ni devojka - rekao je za "Ekskluziv" i dodao da bi imao želju da dobije još jedno dete.

- Nikada nije kasno. Svu decu sam dobio onda kada sam pored sebe imao nekog koga neizmerno volim, pa ako se tako nešto bude opet desilo nikada se ne zna.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Planira još dece... Aca Lukas

Inače, Aca Lukas od nove sezone više nije deo takmičarskog šou programa “Zvezde Granda”, te iskreno poručuje da mu zbog toga nije žao.

- Nedostaju meni kolege, lepo smo se družili. Na pauzama nam je bilo super. Učešće u žiriju mi ne nedostaje i dalje ne gledam “Zvezde Gradna” jer nemam vremena zbog nastupa - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading