RAZVOD: Anabela ne oprašta Andreju BATINE?!

Autor: Svet

Zabava

28.09.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela i Andrej Atijas nedavno su imali sukob zbog kog su završili u policiji, a kako je sada otkiveno pevačica je odlučila da podnese zahtev za razvod od supruga.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela i Andrej Atijas...

Kada ju je, navodno, Atijas tog 11. septembra udario i izvređao srušio joj se svet i već narednog jutra rešila je da mu okrene leđa.

Međutim, ostala je pribrana, iako želi da život nastave idući svako svojim putem. Ona navodno zbog deteta nije želela da krivično goni Andreja.

– Zbog male Blankice Anabela će i posle razvoda ostati u kontaktu sa Andrejom, a ljubavne emocije je potisnula jer nije spremna na agoniju kakvu joj on priređuje svojim čestim pijanstvima. Njoj je život dovoljno haotičan i bez njega tako da nema snage za njegova stalna pravdanja i obećanja koja ne ispuni – otkriva Anabelin blizak prijatelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20...?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on May 11, 2018 at 1:49pm PDT

Anabela i Andrej iz braka dugog pet godina imaju ćerku Blankicu, dok pevačica iz prethdone zajednice sa Gagijem Đoganijem ima Lunu i Ninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading