TRUDNA PRIJA PEVALA KOD PEJOVIĆA NA SLAVLJU!

Autor:

Zabava

27.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pevača Ace Pejovića, Magdalena Pejović diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka, a ponosni tata je ovim povodom napravio gala proslavu na kojoj je trudna Aleksandra Prijović zapevala i atmosferu dovela do usijanja!

Foto: instagram.com
Ponosni otac... Aco Pejovič sa ćerkom Magdalenom
Foto: instagram.com
Tata joj priredio slavlje za pamćenje... Magdalena Pejović

Naime, velikom slavlju koje je Aco prekjuče napravio u jednom prestoničkom restoranu prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti, koje su se provodile do kasnih sati. Uživalo se uz muziku i piće, ali i dobre pesme.

Aleksandra je čestitala Magdaleni na diplomiranju i otpevala ujedno i nekoliko pesama po njenoj želji

- Prijovićka, kojoj je Pejović u junu bio kum na venčanju sa Filipom Živojinovićem, na insistiranje brojnih zvanica zapevala je svoje najveće hitove i podigla goste na noge. Ona je čestitala Magdaleni na diplomiranju i otpevala ujedno i nekoliko pesama po njenoj želji, što je Acinu naslednicu oduševilo - priča naš dobro upućen izvor.

Foto: instagram.com
Pevala kumu i trudna... Aleksandra Prijović

Inače, Pejović ima tri ćerke: Mariju, Magdaleni i Ivu, koje su mu centar sveta, a svaki njihov važan korak u životu pevač kruniše raskošnim proslavama na kojima okupi drage ljude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading