PROGOVORILA O UDAJI! Bekvalčeva: Sama odgajam DVE ĆERKE!

Autor: Story

Zabava

26.09.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac dugo je odlagala svoju stranu priče za medije o razvodu od Luke Lazukića kog je u aprilu optužila za fizičko nasilje. Ona je tek sada progovorila o svom psihičkom stanju, nakon svega, kao i o mogućnosti da se ponovo uda.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Preselila se u Novi Sad i posvetila se ćerkama... Nataša Bekvalac

Šta joj se vrzmalo u mislima, kao i kako je uspela da se uzdigne iznad teških situacija koje je preživela, Bekvalčeva je tek sada otkrila:

- Ne sećam se tačno datuma, ali pamtim jedno jutro kada sam shvatila da je sreća stvar odluke, pa sam odlučila da budem srećna. Nisam imala ni vremena, ni luksuza da se "zatvaram". Pogledala sam svoja dva deteta i shvatila da nemam vremena za tugu i samosažaljenje - istakla je pevačica koja se preselila u svoj rodni grad, Novi Sad. A kako sada tvrdi, o ponovnoj udaji nikako ne razmišlja:

RepublikaFoto: e-stock
Zauvek završili... Nataša i Luka sada dele ćerku Katju

- Sad uopšte ne razmišljam o tome, nemam nikakv plan, ni želju, niti o tako nečem sanjam. Majka sam dve devojčice koje sama vaspitavam i odgajam, a u muzici sam profesionalac. Oko te dve uloge imam zaista mnogo posla. Verujem da Bog ima interesantne planove za moju budućnost i spremna sam za to- istakla je Nataša koja je na kraju potvrdila da se više nikada neće udati:

- Ono što sigurno znam jeste to da nikada više neću biti ničija žena, zvanično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading