Ojdanić OSUDIO STARLETE: To mešne dva puta DU*ETOM i uzme PROFESORSKU PLATU!

Autor:

Zabava

25.09.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić je gostujući u jutarnjem programu prepričao kako je to bilo na nedavno održanom vašaru u Šapcu a prokomentarisao je fenomen starleta sa kojim se sve češće susreće po mestima na kojima nastupa.

RepublikaFoto: Republika
Era i Vendi

- Vendi je odličan zabavljač za šire mase kakvi su ovi vašari. Ja sam samo prišao da pripomognem", počeo je Era Ojdanić i nastavio:

- Ove devojke što vrckaju i igraju one su preplavile sve. Mi muzičari smo ugroženi od strane tih starleta. Evo zašto: Mi kad krenemo oprema za tu scenu je oko 40-50 hiljada evra. Mi krenemo da zabavljamo društvo i oni bacaju bakšiš. Starlete to gledaju i čim vide da se ovaj uhvati za novčanik il džep ona pravac u krilo i prinese mu grudi,  pa onaj tu stavi novac umesto da ih da muzičarima - ispričao je Ojdanić.

Era kaže da je žalosno to što ta starleta sedne u krilo nekom tipu mešne dva-tri puta i zaradi profesorsku platu.

- Ovo ja kad vidim na vašaru meni muka nedelju dana od ženskog. Da sam zakon neki ja bi im zabranio da dođu da nastupaju. Meni se to ne sviđa, rekao je Ojdanić.

Voditeljka Irina Vukotić je bila potpuno šokirana.

- Ako gledaoci vide da se smejem, to je ono "Smejem se, a plakala bih"- rekla je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Tina Ferari
Era Ojdanić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading