GLUMICA SE PLAŠI ZA SINA: Evo i zbog čega!

Autor: informer.rs

Zabava

24.09.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jana Milić smatra da mlađe generacije imaju ozbiljan problem, jer su im uzori osobe koje nemaju završenu ni Osnovnu školu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Ilic Milic (@janamilicilic) on Jun 6, 2018 at 12:38pm PDT

Zvezda serije "Istine i laži" strahuje da li će trogodišnjeg naslednika Đorđa uspeti da izvede na pravi put u vremenu kojem su poljuljane moralne vrednosti:

- U centru pažnje su javne ličnosti koji nisu završili ni osnovnu školu! Ne znam kakav oni primer mogu da daju deci. Brine me to koliko se sve poremetilo. Sada se izlazi u jedan sat noću u grad. Ja do tog vremena tri puta zaspim. Nikada nisam mislila da izgovorim ovu rečenicu, ali u moje vreme je postojao neki red i znala su se jasna pravila - rekla je Milićeva za Informer.

On kaže da njen naslednik Đorđe ne zna da mu je majka poznata:

- Sin ne zna da sam javna ličnost. Za njega sam samo mama. Živim blizu Kalemegdana i kada izađemo da prošetamo, stalno mi prilaze deca i traže da se fotografišemo. To je mom sinu čudno, pa me vuče za ruku i plače jer ne razume šta se dešava - bila je iskrena Jana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading