Sloba PROGOVORIO O DEVOJCI i otkrio u kakvoj su VEZI!

Autor:

Zabava

24.09.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana unazad mediji bruje o tome da je Slobodan Radanović posle raskida sa Lunom Đogani i razvoda od Kristine Kockar našao novu devojku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Naime, on je u Banjaluci fotografisan sa Tamarom Janković, ćerkom tamošnjeg biznismena i vlasnika lanca hotela, pa su odmah počele priče da su njih dvoje zajedno.

Ona ga je čak i na nastupe pratila, zbog čega su njegovi fanovi bili veoma ushićeni, pa je portal Pink.rs stupio u kontakt s pevačem, koji nam je bez ustezanja ispričao šta postoji između njega i Tamare.

Nismo u vezi i krivo mi je jer devojka ispašta zbog toga. Razumem kad neko piše gluposti o meni, ja sam javna ličnost, ali se iznerviram kada ispaštaju meni dragi ljudi. Navikao sam da me dovode u vezu sa svakom devojkom s kojom sednem ili se uslikam. Tamara je sjajna devojka i moja drugarica, ali ništa više od toga - otkrio je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading