DANAS SVI PRIČAJU O NJIMA: Nataša Miljković ugostila bivšeg muža u emisiju, a ONDA JE ON OVO URADIO!

Autor:

Zabava

23.09.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Jutro sa Natašom" bila je danas jako zanimljiva, jer je voditeljka Nataša Miljković u goste pozvala bivšeg muža, glumca Srđana Timarova!

RepublikaFoto: printscreen/TvPrva
Srđan Timarov

Njena najava, njihova komunikacija i osmesi potvrdili su da su bivši supružnici posle razlaza ostali u odličnim odnosima.

Kako je tema njihovog razgovora bilo to što je Srđan konačno otvorio društvene mreže iako se toliko bunio, pa čak i Nataši branio da kači slike njihovog deteta, njegova reakcija posle emisije posebno je oduševila sve.

Naime, Srđan je nakon gostovanja objavio selfi sa Natašom, a ovim postupkom dali su primer mnogim roditeljima u Srbiji.

 

 Uz fotografiju Srđan je napisao samo nekoliko jakih reči.

- Po prvi put kod Nje. Istorijski. Antologijski. Sreća. Privilegija - stoji u opisu fotografije čime je dokazao koliko je ponosan na rad svoje bivše supruge.

RepublikaFoto: printscreen/TvPrva
Nataša Miljković i Srđan Timarov

Komentari na društvenim mrežama pljušte, a svi su oduševljeni njihovim ponašanjem i pozitivnošču.

- Poruka koju ste poslali roditeljima koji odgajaju dete a da ne žive zajedno je neprocenjiva! Sjajan podstrek našem društvu da vredi graditi roditeljski savez i prijateljski odnos sa bivšim parnerom! Upravo se tako deca čine srećnim - samo je jedan od pozitivnih komentara na selfi fotografiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading