Započnite JUTRO SA NATAŠOM: Od danas, svake subote i nedelje od 7.55h, budićemo se uz vedro lice Nataše Miljković

Autor:

Zabava

22.09.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Timu Prve televizije Nataša Miljković se pridružila pre nekoliko meseci i tokom letnjeg perioda vodila je jutarnji program radnim danima. Po povratku Jovane i Srđana u jutarnji program radnim danima, Nataša otvara sasvim novi segment emisije - vikend izdanje Jutra.

RepublikaFoto: Promo foto
Nataša Miljković

Vikend je vreme za rekapitulacije, ali i nove planove. Takvo će biti i „Jutro sa Natašom“. Uvode se nove rubrike, zadržavaju stare. “Iza slike” je segment u kojem o životu i poslu, usponima i padovima i svim važnim trenucima, razgovara sa poznatim ličnostima “listajući” njihove fotografije sa društvenih mreža. “Bolna istina” je sve ono što ne želimo sebi da priznamo: od muško-ženskih odnosa, tabua do ozbiljnih društvenih problema. I još mnogo interesantnih rubrika.

Foto: Promo foto
Nataša

U današnjoj emisiji očekuje nas mnogo zanimljivih tema i gostiju. Prelistavamo dnevnu štampu sa prof. dr Nedom Todorović i fotografom Gorankom Matić. Zašto nam ćerke liče na starlete – tema je rubrike “Bolna istina”, a Natašin sagovornik biće naš popularni voditelj Ivan Ivanović. O životu “Iza slike” razgovaramo sa glumicom Danicom Maksimović. Nenad Peruničić postao je selektor rukomentne reprezentacije Srbije. A da li je, zaista, spreman za vruć krompir, otkriće u današnjoj emisiji. U “Jutru sa Natašom” govorimo i o tome da li treba ukinuti rad prodavnica i tržnih centara. Današnji gosti biće i Vlada Vukosavljević, ministar kulture i informisanja, Nada Trifković, direktorka Medicinske škole u Beogradu i hururg, dr.Milan Colić.

Svake subote i nedelje od 7.55 do 12:00 uz Natašu ćemo se buditi, informisati i zabaviti!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading