Bila u braku sa telohraniteljem Željka Mitrovića: Sanja Kužet sada živi sa novim partnerom!

Autor:

Zabava

20.09.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet poslednjih godina stekla je veliku popularnost vodeći jedno od najuspešnijih muzičkih takmičenja. Međutim, malo je poznat njen život pre popularnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/sanja_kuzet
Niko nije znao za ovaj detalj iz njene prošlosti... Sanja Kužet

Ono što je bilo poznato je da Sanja ima sina Andriju iz prvog braka, a sve do sada nije bilo poznato za koga je bila udata. Naime, lepa voditeljka je bila u braku sa Zoranom Piperom, članom obezbeđenja Željka Mitrovića.

Sanja i Zoran su se upoznali dok je lepotica radila kao prezenterka vremenske prognoze na TV "Pinku". Član obezbeđenja veoma se potrudio da osvoji voditeljku koja mu se dopala, a posle samo nekoliko meseci zabavljanja, izgovorili su jedno drugom "sudbonosno da".

Foto: instagram.com/sanjakuzet
Na prvom venčanju kumovala joj je Lepa Brena

Mladenci su tada organizovali luksuzno venčanje na kojem se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, a Sanja je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu Lepu Brenu. Ubrzo nakon toga, Sanja je saznala da je u drugom stanju što ih je oboje veoma obradovalo. 

Međutim, pretpostavlja se da su upravo nakon trudnoće krenule nesuglasice, a par je nakon što se Sanja porodila, odlučio da se rastavi. Ipak, voditeljka je oduvek isticala da je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, te da njihov sin može da viđa oca kad god poželi.

Foto: instagram.com/voja.nedeljkovic
Sada je pronašla sreću uz drugog muškarca i posao voditeljke "Zvezda Granda"... Sanja sa kolegom Vojom Nedeljkovićem

- Mi imamo zajedničko dete, pa je nemoguće da nemamo nikakav kontakt. Sve funkcioniše u najboljem redu. Upravo je ovog vikenda dete kod oca. Sve je kako treba - istakla je svojevremeno voditeljka. 

A ona je sreću pronašla sa drugim muškarcem i danas je u srećnoj bračnoj zajednici, dok je u međuvremenu ponovo rodila sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading