SEKA: NE ZNAM KAKO NEKO MOŽE DA SLUŠA RASTU?!

Autor:

Zabava

20.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Seka Aleksić važi za nekog ko neguje svoj muzički pravac i ne odstupa mnogo od onoga zbog čega ju je publika zavolela.

RepublikaFoto: Promo foto
Šta joj bi...? Seka Aleksić

Iako retko komentariše kolege sa estradnog neba, za Srpski telegraf otkrila je šta misli o Stefanu Đuriću Rasti, koji je nedavno održao koncert u Areni, ali i o drugim kolegama iz branše.

Pevačica osudila Stefana što je na koncertu u Areni većinu pesama izveo na plejbek, te istakla da ona svoje pesme uvek peva uživo

Naime, nakon Rastinog koncerta mnogi su negativno komentarisali to što je većinu pesama pevao na plejbek, a i ono što je bilo uživo, bilo je uz pomoć autotjuna. Seka kaže da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila, kao i da joj nije jasno šta je ljudima zanimljivo kod Raste.

- Pa ja samo izađem na binu sa svojim bendom i naravno da ću pevati uživo svoje pesme. Sa druge strane, na njegovom koncertu ne znam šta je ljudima bilo zanimljivo da vide i čuju. To ćete ipak morati njih da pitate.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Sigurno će da se potrese... Stefan Đurić Rasta

Da li bi sarađivala sa Bubom i Džalom? Sa njima sarađuje dosta pevača.

- Mislim da ne bih. To nije moj fah, ali njima svaka čast, oni pune klubove i kod nas i po inostranstvu. Dosta ljudi ih voli.

Neko si na koga se ugleda dosta mladih devojaka. Ko je tebi inspiracija što se mode tiče, a poznato je da to pratiš?

- Ja bih volela da izgledam kao Monika Beluči. Ona je meni žena istinski lepa i ne bih se bunila da ličim na nju kada dođem ujedno i u njene godine. Pravi mi je primer kako jedna dama treba da izgleda, kako treba da se ponaša i oblači.

RepublikaFoto: www.instagram.com/monicabelluciofficiel
Nije ni Seka bez ukusa... Monika Beluči

Volite životinje, ali ipak nosite krzno zarad mode. Zbog čega?

- Ja nosim krzno i smatram da svaka žena treba da nosi krzno jer to krzno nju čini božanstvenom. Svaka dama izgleda snažnije tako odevena. Sa druge strane, slažem se i sa ljudima koji ne nose krzno iz ljubavi prema životinjama.

Seka: Ne bih sarađivala sa Bubom i Džalom, to nije moj fah. Ali vidim da pune klubove

Da li si i kao devojčica maštala o nekoj bundi?

- Kao devojčica bila sam oduševljena onom belom bundom koju je Vesna Zmijanac nosila. Ona mi je bila idol i volela sam je, a kasnije sam sebi sličnu bundu i priuštila.

Da li se dešavalo da se na nekom događaju pojaviš obučena od glave do pete u stvari koje nisu brendirane?

- Naravno da mi se to dešava i to vrlo često. Ja volim obične stvari.

Tvoj suprug i ti često šetate gradom opušteno kao sav normalan svet, što nije slučaj i sa nekim tvojim koleginicama.

- Naravno, i uvek ćemo tako da radimo. Ja se ne foliram i neko sam ko se potpuno normalno ponaša. Evo, pravi primer je Zdravko Čolić, koji usred bela dana sedne u kafić u gradu kao sav normalan svet. A toliko je ime i takav umetnik.

Hoće li Jakov uskoro da dobije brata ili sestru? Koliko bi dece volela da imaš?

- To bismo morali da pitamo samo boga i nikoga više. Što se mene lično tiče, mnogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading